Σαβ07042020

Last updateΣαβ, 04 Ιουλ 2020 9am

Τσίπρας για τουρισμό: Ιδιωτικοποιήσεις τέλος -Επίθεση στα all inclusive ξενοδοχεία

tsipras1

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό ανέπτυξε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Την επανεξέταση όλων των συμβάσεων παραχώρησης γης για την ανοικοδόμηση τουριστικών συγκροτημάτων εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του στον τομέα του τουρισμού.

Όπως τόνισε, θα υπάρξει άρση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, ενώ παράλληλα στράφηκε κατά του μοντέλου all inclusive που εφαρμόζεται στα ξενοδοχεία, χαρακτηρίζοντάς το «μνημονιακό μοντέλο του τουρισμού που προωθούν τα μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα».

Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ακόμα τη δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας υπό δημόσιο έλεγχο, τη σύσταση εθνικού αερομεταφορέα, καθώς και τη δημιουργία Τουριστικού Επιμελητηρίου. «Έχουμε κάθε λόγο να ευχόμαστε ευτυχές το νέο έτος, γιατί το νέο έτος θα φέρει τη λαϊκή κυριαρχία και μία ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση», δήλωσε νωρίτερα, για την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «ο λαός θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη, αδιαμφισβήτητη πλειοψηφία».

Πηγή: www.iefimerida.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter