Σαβ04172021

Last updateΣαβ, 17 Απρ 2021 1pm

Θετικά αποτελέσματα για επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μεταξύ Ρωσίας - Ελλάδας

0τουρΙδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα για την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, καθώς και για την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες απέφερε η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Μόσχα.

Συνάντηση Χ. Θεοχάρη - Zarina Doguzova

0IMG 9944 1Με την επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας κυρία Zarina Valeriyevna Doguzova είχε συνάντηση εργασίας στη Μόσχα ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Greek Maritime Golf Event: Το Γκολφ συναντά τη Ναυτιλία

Greek Maritime Golf EventΤο Greek Maritime Golf Event, το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα, επιστρέφει για 7η χρονιά δίνοντας το ετήσιο ραντεβού του με την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

ΕΟΤ- S.W.S.: Πρωτοβουλίες για την ασφάλεια στη θάλασσα σε 3.000 ελληνικές παραλίες

0νεροτσουλίθραΜνημόνιο συνεργασίας (MOU) για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών, υπέγραψαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Safe Water Sports, με στόχο την πρόληψη των ατυχημάτων κατά τις θαλάσσιες δραστηριότητες αναψυχής και αθλητισμού, ενόψει της Εθνικής Ημέρας Πρόληψης Θαλάσσιων Ατυχημάτων και Πνιγμών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 11 Μαΐου.

Συμφώνησαν στην έκδοση ταξιδιωτικών πιστοποιητικών Covid για να ανοίξει ξανά ο τουρισμός οι χώρες της Ε.Ε.

0paralia ksaplostresΟι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν επισήμως σήμερα στην έκδοση ταξιδιωτικών πιστοποιητικών Covid ως ένα βήμα για να ανοίξει ξανά ο τουρισμός το φετινό καλοκαίρι και θα διαπραγματευθoύν λεπτομέρειες με τους ευρωβουλευτές τον Μάιο, έγινε γνωστό από δύο διπλωματικές πηγές.

Επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Μόσχα

0ΘΕΟΣειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία θα έχει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα.

Aegean: 5,2 εκ. επιβάτες και €228 εκ. ζημίες μετά από φόρους για το σύνολο του έτους

aegeanairΗ AEGEAN ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και το σύνολο του έτους 2020.

Η Grecian Air Seaplanes ξεκινά τις πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα στην Ελλάδα

0Grecian Air SeaplanesΗ Grecian Air Seaplanes έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην Ελλάδα σχετικά με τη διασύνδεση των ελληνικών νησιών και των παραλίμνιων περιοχών τόσο με την ηπειρωτική χώρα, όσο και μεταξύ τους.

«Ζεσταίνουν» κινητήρες τα υδροπλάνα

0υδροπλάνοΤο φθινόπωρο αναμένεται η πρώτη προσθαλάσσωση υδροπλάνου στη Χαλκιδική στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, μετά την πρόσφατη έγκριση του πρώτου Υδάτινου Πεδίου πανελλαδικά, στο Κάνιστρο Κασσάνδρας.

Υιοθετήθηκε ο ελληνικός σχεδιασμός για την επανεκκίνηση του τουρισμού από τον ΠΟΤ

0ΘΕΟΈνα ολοκληρωμένο σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού παρουσίασε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (Π.Ο.Τ), σε συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε υβριδικά υπό την αιγίδα της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Θεσσαλονίκη η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

0ζαχαράκηΔιήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε στις 6 και 7 Απριλίου η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Συνάντηση Hellenic Seaplanes με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη

0sunantisi hellenic seaplanes ypourgos tourismou 02Η αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων «Υδροπλάνα Ελλάδας – Hellenic Seaplanes» συντάσσεται στην εκστρατεία προώθησης του ελληνικού τουρισμού ενισχύοντας το κεντρικό σύνθημα της νέας προωθητικής εκστρατείας για τον ελληνικό τουρισμό, το «All you want is Greece» («Το μόνο που θέλεις, είναι η Ελλάδα») ...

Συνάντηση Χ. Θεοχάρη- W. Morton

0Morton1Συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδια για Ευρωπαϊκή Γειτονία και Αμερική, κ. Wendy Morton, παρουσία και της Βρετανίδας Πρέσβεως κ. Kate Smith, είχε σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter