Σαβ08152020

Last updateΠαρ, 14 Αυγ 2020 7pm

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΒΕΠ με τον Π. Λαφαζάνη

lafazanis 33

Σε ιδιαίτερα θετικό και γόνιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας η συνάντηση του Προέδρου και Α΄Αντιπροέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ.κ. Ανδριανού Μιχάλαρου και Γεωργίου Κωνσταντόπουλου αντίστοιχα και του Διευθυντή ΒΕΠ, κου Μιχάλη Γιάγκα με τον Υπουργό κο Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του, κ.κ. Ιωάννη Τόλιου και Απόστολου Αλεξόπουλου. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε:

-το θέμα της ένταξης των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της Περιφέρειας Αττικής καθώς και των νησιωτικών περιοχών της Επιμελητηριακής Περιφέρειας ΒΕΠ στα προγράμματα ΟΠΑΑΧ-LEADER και κατετέθησαν έγγραφα με σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου

-το θέμα της επιβάρυνσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από την αύξηση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), που υποχρεωτικά πληρώνεται με το ρεύμα, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του λειτουργού της αγοράς, ΛΑΓΗΕ.

Επίσης, αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε και η ανάπτυξη των ΜΜΕ και των Βιοτεχνικών Πάρκων, θέματα για τα οποία κατέθεσε προτάσεις στο παρελθόν το Επιμελητήριο και δεσμεύθηκε να αποστείλει εκ νέου στην νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter