Τετ02262020

Last updateΤρι, 25 Φεβ 2020 4pm

Λ.Σ: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριοφυλάκων 2014

LS

Για 5Η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε από το Frontex στη Βαρσοβία ο εορτασμός της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριοφυλάκων (ED4BG)» στον οποίο το Λιμενικό Σώμα -Ελληνική Ακτοφυλακή εκπροσωπήθηκε από Αντιπροσωπεία στελεχών του και παρουσίασε τη δραστηριότητά του σε περίπτερο στο πλαίσιο σχετικής Έκθεσης για τα Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο εορτασμός θεσμοθετήθηκε και καθιερώθηκε ως εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας οι Υπηρεσίες Επιτήρησης Συνόρων των Κρατών – Μελών της Ε.Ε. έχουν την ευκαιρία να συναντώνται και να συζητούν ζητήματα που αφορούν τόσο στις τρέχουσες, όσο και στις μελλοντικές προκλήσεις για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Στόχος μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι να προαχθεί το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Κ-Μ της Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις στα εξωτερικά τους σύνορα.

Η επισκεψιμότητα του Ελληνικού περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το πολυσχιδές έργο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπως παρουσιάστηκε σε βίντεο που προβλήθηκε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter