Σαβ04172021

Last updateΣαβ, 17 Απρ 2021 1pm

«Η τριπλή επανάσταση των μεταφορών»

0webcast K Antoniou 640x360Τo Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 18.00 webcast με τίτλο «Η τριπλή επανάσταση των μεταφορών», με καλεσμένο ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Αντωνίου, Καθηγητή στην Έδρα Transportation Systems Engineering στο Technical University of Munich.

ΚΕΔΕ: Αδυνατούν να καλύψουν τη δαπάνη για ναυαγοσώστες 143 δήμοι

0ναυαγοσωστης καθισμαΤο θέμα της ναυαγοσωστικής δαπάνης του 2021, που επωμίζονται πλέον οι δήμοι, αποτέλεσε αντικείμενο της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Τρεις χιλιάδες δώρα ενόψει Πάσχα από τον ΟΛΠ

0δώραΤρεις χιλιάδες δώρα ενόψει Πάσχα για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών δήμων διέθεσε η ΟΛΠ ΑΕ, σε συνέχεια της διανομής των Χριστουγεννιάτικων δώρων στο τέλος του 2020.

Οι νέες online δράσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου

0Space Series FINAL 01Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου συνεχίζει το συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση μέσα από δύο νέες δωρεάν online δράσεις!

Ίδρυμα "ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ" επίσημη αναγνώριση ως "τμήμα ελληνικής γλώσσας"

0EmbededImageΤο εν Ουρουγουάη 'Ιδρυμα "Μαρία Τσάκος" αναγνωρίστηκε με την από 6ης Απριλίου, 2021 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ως "Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας" (ΤΕΓ). Είμαστε περήφανοι , αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ,γι'αυτήν την αναγνώριση του Ιδρύματος μας και την εδραίωσή του ως φορέα παροχής ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ουρουγουάη.

Η Attica Group στηρίζει και το 2021 την ΜΚΟ «ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ» την ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. «HOPEgenesis» καθώς και το Σωματείο ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ

0attica groupΗ Attica Group με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με τη βούληση να στέκεται διαχρονικά αρωγός στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ανανεώνει και για το 2021, τη συνεργασία με τις ΜΚΟ HOPEgenesis και ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ, καθώς και με το Σωματείο ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ.

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Δωρεά στη Σχολή Ικάρων

0sxolh ikaron orkomosiaΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των μαγειρείων της Σχολής Ικάρων, δωρεά της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter