Κυρ01172021

Last updateΚυρ, 17 Ιαν 2021 1pm

«Τα σύγχρονα εργαλεία της βιολογίας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο»: Νέο Webcast από το Ίδρυμα Ευγενίδου

0ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ WEBCAST 15 1 21Πως έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια η βιολογία και τι συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή; Ποια είναι η επίδραση της πληροφορικής; Ποια είναι τα σύγχρονα εργαλεία της βιολογίας; Το νέο Webcast του Ιδρύματος Ευγενίδου,

Δήλωση Υφ.ΝΝΠ κ. Κ. Κατσαφάδου για την απώλεια του Ολυμπιονίκη Λεωνίδα Πελεκανάκη

0κατσΟ Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κώστας Κατσαφάδος έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ιστιοπλοΐας, Λεωνίδα Πελεκανάκη.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συνεχίζουν να στηρίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ

0FESTOSΟι Μινωικές Γραμμές ευχαριστούν και συνεχίζουν να στηρίζουν το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

To UΤech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου καλωσορίζει τη νέα χρονιά με online εργαστήρια

0UTECH LAB LOGOΤο UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου καλωσορίζει τη νέα χρονιά με online εργαστήρια για νέους και νέες ηλικίας 12-18 ετών, που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εφαρμογές της στους τομείς της ηλεκτρονικής, του προγραμματισμού, της τρισδιάστατης εκτύπωσης και των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.

Ν. Σαντορινιός: Απαιτείται ειδικός σχεδιασμός για τον εμβολιασμό των νησιωτικών περιοχών της χώρας

santoriniosneaΟ Νεκτάριος Σαντορινιός, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με βάση και τις τελευταίες ματαιώσεις εμβολιασμών υγειονομικών στα Νοσοκομεία της χώρας, και των νησιών, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ζητώντας λεπτομέρειες σχετικά με το πώς σχεδιάζεται να λάβει χώρα ο εμβολιασμός στις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Νέα σειρά Online Συναντήσεων Φιλαναγνωσίας για γονείς και παιδιά από το Ίδρυμα Ευγενίδου

0leshi anagnosis 900Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία του κοινού της για περισσότερες ηλεκτρονικές συναντήσεις σε κάθε κύκλο της Λέσχης μας, διαμορφώνει αναλόγως το πρόγραμμα που τόσο αγαπήθηκε.

«Συμπράττουμε για την Υγεία»: Δωρεές από Ίδρυμα Λάτση και ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

0sumprattoume gia tin ygeiaΑνακοινώθηκαν από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ οι φορείς παροχής δημόσιας υγείας και οι μονάδες που έχουν προεπιλεγεί προς υποστήριξη στο πλαίσιο του Γ’ κύκλου του προγράμματος «Συμπράττουμε για την Υγεία» για το έτος 2021.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter