Πεμ08132020

Last updateΤετ, 12 Αυγ 2020 10pm

Χορηγία για τα σωφρονιστικά καταστήματα από την Ε.Ε.Ε.

0Βενιάμης ΧρυσοχοϊδηςΝέα χορηγία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Αυτή τη φορά για τα Σωφρονιστικά Ιδρύματα της χώρας. Νωρίτερα το πρωί κλιμάκιο της ηγεσίας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών υπό τον πρόεδρο κ. Θ. Βενιάμη συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη.

Διαγνωστικά τεστ για τον COVID 19, σε δομές της Αίγινας

0ΠατούληςΜε πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ σε συνεργασία με την ομάδα Αιγαίου, θα διενεργήσει διαγνωστικά τεστ για τον COVID 19, σε δομές της Αίγινας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διαχρονικά στο πλευρό των νέων

0NEOTHTA1Τη φετινή χρονιά συμπληρώνονται 96 έτη αδιάλειπτης προσφοράς από τη δημιουργία της Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επτά νεκροί από την θεομηνία στην Εύβοια

0euboia plimmuresΤραγικός ο απολογισμός της Θεομηνίας που έπληξε την Εύβοια.

ΒΕΠ: Έως τα τέλη Αυγούστου οι προτάσεις των Επιμελητηρίων για την τεχνική εκπαίδευση

0BEPΤα προβλήματα που προκύπτουν από τις ελλείψεις τεχνιτών και εξειδικευμένου προσωπικού, αλλά και προτάσεις για την αναβάθμιση της τεχνικής εκπαιδεύσεως εξέτασε η αρμόδια επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο του ΒΕΠ κ. Ανδριανό Μιχάλαρο και τη συμμετοχή του γ.γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Διά Βίου Μάθησης κ. Γεωργίου Βούτσινου.

Την αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19 ζήτησε από την Πάρο, ο ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης

0MΤην ικανοποίηση του για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό COVID – 19, εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης κατά την άφιξη του στο λιμάνι της Πάρου σήμερα το πρωί.

ΕΒΕΠ: Σημαντικές προκλήσεις και επιφυλάξεις στη διαδικασία για το δίκτυο 5G

0korkidis1Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει πως η διαβούλευση για την προκήρυξη της δημοπρασίας όλων των φασματικών περιοχών του 5G από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter