Παρ12062019

Last updateΠεμ, 05 Δεκ 2019 5pm

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

ΑΝΕΚ -CSI INSTITUTE: 2η Διαδραστική Ημερίδα για την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”

0ΦΩΤΟ1Η ΑΝΕΚ LINES και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE), με αίσθημα ευθύνης, συνδιοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ στα Χανιά, την 2η Διαδραστική Ημερίδα με θέμα την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”.

Πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» από την BLUE STAR FERRIES στη Σύμη

0simiΗ BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΕΩΝ (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργάνωσαν διήμερο σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Έκτακτων Φυσικών Φαινομένων, στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σύμης, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 71 άτομα.

Attica Group: 10 Χρόνια Εταιρικής Υπευθυνότητας

0CR Report Attica Group 2018 GreekΗ Attica Group προχώρησε στην έκδοση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά το 2018, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας “Core”). Ο Απολογισμός του 2018 αποτελεί τον 10ο συνολικά Απολογισμό της Attica Group και σηματοδοτεί 10 χρόνια αδιάλειπτης Λογοδοσίας στην Εταιρική Υπευθυνότητα .

Δέκα χρόνια Εταιρικής Υπευθυνότητας για την Attica Group

0atticaGroupΗ Attica Group προχώρησε στην έκδοση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά το 2018, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας "Core”). Ο Απολογισμός του 2018 αποτελεί τον 10ο συνολικά Απολογισμό της Attica Group και σηματοδοτεί 10 χρόνια αδιάλειπτης Λογοδοσίας στην Εταιρική Υπευθυνότητα .

Attica Group: Στις 18/12 η έκτακτη ΓΣ

0atticaGroupΈκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Attica Group την 18η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων Θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

Ψηφιακός έλεγχος για τα πλοία της Attica Group

0atticaGroupΗ Attica Group στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ομίλου, προχωράει στην υλοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Στόλου SERTICA, σε συνεργασία με τη Δανέζικη εταιρία Logimatic, με σκοπό να εξασφαλίσει τις πλέον αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου λειτουργίες σε όλα τα πλοία του στόλου.

Από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα για Μαρμάρι και Κυκλάδες

0άνεμοιMε πλοία κλειστού τύπου, διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Ελεγχόμενη εισροή υδάτων σε κενές δεξαμενές του «Βlue Star Naxos»- Πρόσκρουση του «Πρέβελης»

0BLUE STAR DELOSΕλεγχόμενη εισροή υδάτων σημειώθηκε σε δύο κενές δεξαμενές εφεδρικής πλευστότητας του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βlue Sar Naxos», κατά την προσπάθεια προσέγγισής του στο λιμάνι της Σχοινούσας.

Στην ΑΝΕΝ το «Αίολος Κεντέρης Ι»

0κεντερηςΕπικυρώθηκε χθες σε πλειστηριασμό στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου (ΑΝΕΝ), αντί δυο εκατομμυρίων είκοσι ευρώ, το επιβατηγό ταχύπλοο «Αίολος Κεντέρης Ι»

Οι Μινωικές Γραμμές στην εκδήλωση “CHINA: Time of XI”

min PHOTO 1Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “CHINA: Time of XI”, που συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το China Intercontinental Communication Center (CICC), στο ξενοδοχείο Hilton, στην Αθήνα. Μεταξύ των επιφανών προσκεκλημένων ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ Αντώνης Μανιαδάκης.

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways Γιώργος Σπανός

0spanosΑπεβίωσε σήμερα ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways Γιώργος Σπανός.

Συνεργασία ΑΝΕΚ- CSI INSTITUTE για «ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο»

0ΑΝΕΚ διαδίκτυοH ΑΝΕΚ LINES, ένωσε τις δυνάμεις της με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE) και με ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές πραγματοποίησαν την πρώτη Διαδραστική Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά.

«Αγκαλιάζουν» το «Χαμόγελο του Παιδιού» οι Μινωικές Γραμμές

0Μιν χαμογελοΟι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 06.11.2019, στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου, σεμνή τελετή για την παρουσίαση της ανάληψης της χορηγίας ως αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στα πλαίσια των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των ατόμων και των οχημάτων του από/προς την Κρήτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter