ΕΛΛΑΔΑ

ΟΡΟΙ για GDPR

 

Το ΤheSeaNation  επιθυμεί την διατήρηση της επικοινωνίας μαζί σας. Εάν επιθυμείτε ή εάν δεν επιθυμείτε την λήψη ενημερωτικού, πληροφοριακού και λοιπού υλικού του ΤheSeaNation, παρακαλούμε να μας το δηλώσετε στην παρούσα φόρμα.

Εάν δεν λάβουμε την απάντησή σας έως την 25η Μαΐου 2018 (οπότε και τίθεται σε ισχύ ο Γενικός Κανονισμός περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων), θα διαγράψουμε τα στοιχεία σας οριστικά από τον κατάλογο επαφών μας.

Για την επανεγγραφή σας θα απαιτείται νέα αίτηση με τα στοιχεία σας.
 
Το ΤheSeaNation συλλέγει και κάνει χρήση προσωπικών δεδομένων, με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό του, την εξυπηρέτηση αυτού, την ενημέρωση και την υλοποίηση των υπηρεσιών του.

Τα δεδομένα που συλλέγονται τηρούνται από το ΤheSeaNation σε ηλεκτρονικό και/ή φυσικό αρχείο και θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

Έχετε δικαίωμα εύλογης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, που διατηρούμε, (αν και εφόσον μας δηλώσετε πως επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφοριακό υλικό από εμάς), να ζητήσετε αντίγραφο αυτών ή να διορθώσετε, σε περίπτωση που είναι ανακριβή.

Έχω λάβει γνώση, κατανοώ και αποδέχομαι ότι το ΤheSeaNation , υπό τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την διατήρηση της επικοινωνίας μαζί μου, αποστέλλοντάς μου ενημερωτικό, πληροφοριακό και λοιπό υλικό, υπό την μορφή ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας.

Αναγνωρίζω ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του σκοπού του και εκπλήρωσης των νομίμων υποχρεώσεών του, το ΤheSeaNation  ενδέχεται να προβεί σε διαβιβάσεις, οι οποίες ίσως να περιέχουν και δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σε αρμόδιες Αρχές, Φορείς, ακαδημαϊκούς και λοιπούς συμβούλους.

Κατανοώ πλήρως τα δικαιώματα που απορρέουν από την νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (πρόσβαση, διόρθωση, λήθη, εναντίωση, φορητότητα κ.λπ.), καθώς επίσης και του δικαιώματός μου να αιτούμαι εξηγήσεων για την επεξεργασία αυτών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην νομοθεσία, απευθυνόμενος στο ΤheSeaNation  (Λ. Βουλιαγμένης 85, 16674, Γλυφάδα) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το ΤheSeaNation  θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, εντός τριάντα (30) ημερών, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την πορεία του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΤheSeaNation  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

новинки кинематографа
Машинная вышивка, программа для вышивания, Разработка макета в вышивальной программе, Авторский дизайн