Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

2020: Βάζει στο «κάδρο» διυλιστήρια και προμηθευτές η INTERCARGO

aerioi rypo 0098

Διυλιστήρια και προμηθευτές βάζει «στο κάδρο» των συζητήσεων για τα καθαρά καύσιμα ενόψει της ενεργοποίησης αποφάσεων του ΙΜΟ το 2020 η INTERCARGO.

Καθώς οι συζητήσεις καλά κρατούν περί των επιλογών των πλοιοκτητών να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις των αποφάσεων του ΙΜΟ το θέμα της ασφάλειας πλοίων και ναυτεργατών φαίνεται να αναδεικνύεται σε μία ιδιαίτερη «αιχμή» γύρω από την οποία το προσεχές διάστημα θα περιστραφούν οι συζητήσεις.

Και τούτο διότι διαμορφώνεται η άποψη για την δημιουργία ενός «μεταβατικού σταδίου» μελέτης των επιπτώσεων από τη χρήση των νέων καυσίμων αλλά και της ενεργότερης εμπλοκής της παγκόσμιας βιομηχανίας διυλιστηρίων και φυσικά των προμηθευτών.

Οι οποίες μέχρι τώρα έμεναν έξω από το κέντρο των συζητήσεων με την ναυτιλία «μόνη» να προσπαθεί να λύσει και ουσιαστικά να επωμιστεί το κόστος της προσαρμογής της.

Με ορίζοντα τις συζητήσεις σε επίπεδο ΙΜΟ στα τέλη του μήνα η πρόταση για την απόκτηση εμπειρίας μέσα από μία μεταβατική περίοδο φαίνεται να κερδίζει έδαφος καθώς εδράζει στην λογική των τεκμηριωμένων διαπιστώσεων οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναδιαμόρφωση των προβλεπόμενων από τον ΙΜΟ για τα καύσιμα του 2020.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter