Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Καθημερινές οι επισκέψεις στις Εκθέσεις της HELMEPA

222222Costamare

Συνεχίζονται και το 2017 οι ξεναγήσεις μαθητών στις 2 περιβαλλοντικές Εκθέσεις της HELMEPA, οι οποίες φιλοξενούνται στην Εταιρεία-Μέλος Costamare Shipping Company SA στο Παλαιό Φάληρο και στο κτίριο Ceres στον Πειραιά. Από τη αρχή του έτους, 475 μαθητές και 26 συνοδοί εκπαιδευτικοί 11 Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων της Αθήνας και του Πειραιά, ενημερώθηκαν από επιστημονικά στελέχη της ένωσης για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της πατρίδας μας. Μέχρι τέλος του σχολικού έτους, έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις 1.442 μαθητών με 85 εκπαιδευτικούς. Ενδεικτικά τα παρακάτω γραπτά σχόλια εκπαιδευτικών:
Έκθεση - Costamare
«Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική παρουσίαση και τις χρήσιμες γνώσεις που προσφέρατε στα παιδιά μας. Καλή συνέχεια!»
3ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου
«Αξιόλογη και ενδιαφέρουσα η παρουσίαση. Τα παιδιά εμπλούτισαν τις γνώσεις τους. Ευχαριστούμε πολύ. Όλη η διοργάνωση ήταν εξαιρετική.»
14ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά
«Εξαιρετική παρουσίαση. Άρεσε πολύ στα παιδιά και ενθουσιάστηκαν με όσα έμαθαν! Ευχαριστούμε!»
Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή
Έκθεση – Ceres
«Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και για την ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχαν τα παιδιά μας. Συνεχίστε έτσι την καταπληκτική σας προσπάθεια!!»
Στ’ Τάξη, 3ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου
«Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεταφορά και την εξαιρετική παρουσίαση που έγινε στους μαθητές μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.»
Γ’ Τάξη, 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter