Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Πλακιωτάκη με το του Ahepa Maritime Chapter “St’ Nicholas” HJ-45

0synantisi

Την 19/10/2021 ο Πρόεδρος του Ahepa Maritime Chapter “St’ Nicholas” HJ-45, Ματθαίου Δημήτρης μαζί με τον αντιπρόεδρο Πολίτη Διονύση συναντήθηκαν με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη στο γραφείο του Υπουργού στον Πειραιά κάνοντας μια πολύ γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση γύρω από μια σειρά θεμάτων σε πολύ φιλικό κλίμα.
Ο βασικός λόγος της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο Υπουργός για την ίδρυση του ναυτιλιακού Chapter, τους σκοπούς και την αποστολή της νεοσύστατης οργάνωσης, για το φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό της έργο, το δυναμικό της άνοιγμα στην «κοινωνία» της ναυτιλίας και όχι μόνο αλλά και για να λάβει χώρα μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν τη ναυτιλία, την οικονομία, τον εθελοντισμό, τους νέους και την κοινωνική ευθύνη και προσφορά.
Ο κύριος Πλακιωτάκης άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των αξιωματούχων του Ahepa Maritime “St’ Nicholas” HJ-45 και δήλωσε ανοιχτά πως θα είναι δίπλα και θα στηρίζει το Chapter σε κάθε περίσταση.
Στο τέλος, ο κος Ματθαίου ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Υπουργό για την υποδοχή και στήριξή του και του επέδωσε το λάβαρο του Maritime Chapter.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter