Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγγέλλει πρόσθετη υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής 2020

026

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε την επιπλέον υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου το βράδυ της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Δημιουργώντας ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων και των βασικών διεθνών εταίρων τους, η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 αναμένεται να προσελκύσει ένα κοινό περίπου 650 προσκεκλημένων.
Ο Hellenic Hope, ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά που υποστηρίζεται από το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας, θα λάβει ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης.
Η Optima Shipping Services S.A. επιβεβαίωσε την υποστήριξή της ως Premium Χορηγός της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου. Η HSBC – Greece επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της ως Standard Χορηγός μετά την υποστήριξη της ετήσιας εκδήλωσης το 2019. Στους χορηγούς της εκδήλωσης για πρώτη φορά μπαίνουν η BPCO Ltd, το Υφυπουργείο ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Marichem-Marigases Worldwide Services, προσθέτοντας όλοι την υποστήριξή τους ως Standard χορηγοί.
Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου 2020 είναι ο ABS, ο IRI – The Marshall Islands Registry, και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd.
Ο Όμιλος TMS συνεχίζει την υποστήριξή του ως χορηγός της δεξίωσης καλωσορίσματος για την εκδήλωση.
Ο Όμιλος NAVIOS συνεχίζει την υποστήριξή του για την τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 ως Χορηγός του Δείπνου.
Προγενέστερα ανακοινώθηκαν οι Premium χορηγοί μέχρι σήμερα που είναι η Bureau Veritas, η Citi Private Bank και η Moore Greece.
Άλλοι Χορηγοί που έχουν ήδη αναγγελθεί είναι ο ClassNK, the Ecali Club, η KPMG και η Kyvernitis Travel.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter