Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ποιοι τιμήθηκαν με τα Lloyd's List Greek Shipping Awards 2019

LloydsList1

Τα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019 απονεμήθηκαν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, σε μία τελετή στο ξενοδοχείο Intercontinental με τη συμμετοχή πάνω από 1.200 προσκεκλημένων.


– Στην κατηγορία Dry Cargo Company of the Year, με χορηγό την Marichem Marigases, το βραβείο απονεμήθηκε στην Μ/Maritime. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Μυτιληναίος.
– Tanker Company of the Year με χορηγό τον Bureau Veritas ανεδείχθη η Latsco Shipping, του Ομίλου Λάτση. Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης και ο κ. Γιώργος Μαργαρώνης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
– Passenger Line of the Year, με χορηγό την SWS, αναδείχθηκε η Levante Ferries. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Θεοδόσης.
– Shipbroker of the Year, με χορηγό τον Όμιλο Τσάκου, αναδείχθηκε η Xclusiv Shipbrokers. Το βραβείο παρέλαβαν οι κ. Παναγιώτης Τσιλιγγιρης και Γιάννης Ολζιερσκι, δύο εκ των συνιδρυτων της εταιρείας.
– Στην κατηγορία Shipping Financier of the Year, με χορηγό την Tototheo Maritime, το βραβειο πήρε η Τράπεζα Πειραιώς. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Ελένη Βρεττού, ανώτερη γενική διευθύντρια της Τράπεζας.
– Στην κατηγορία Piraeus International Centre Award με χορηγό την S.R.H. Marine Group, το βραβείο πήγε στον Δήμο Πειραιά και το παρέλαβε η Αντιδήμαρχος, κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη.
– Το βραβείο Technical Achievement Award, με χορηγό τον Νηογνώμονα DNV GL, πήγε στην εταιρεία Sea Bright.
–Το Safety Award με χορηγό την SeaJets, απονεμήθηκε στο Λιμενικό Σώμα –Ελληνική Ακτοφυλακή. Το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.
– Στην κατηγορία International Personality of the Year, με χορηγό την Capital Ship Management Corp, το βραβείο απονεμήθηκε στην Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου, Πρόεδρο της WISTA International και joint-CEO της Tototheo Maritime.
– Ship of the Year με χορηγό την RightShip ανεδείχθη το WorldChampion Jet της SeaJets. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος.
– Στην κατηγορία Award for Achievement in Education or Training με χορηγό το Panama Ship Registry, το «Όσκαρ» πήγε στο Ναυτιλιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής Άγγελος Παντουβάκης.
–Το Sustainability Award, με χορηγό τον Lloyd’s Register, απονεμήθηκε στη εταιρεία Probunkers.
– Στην κατηγορία The Next Generation Shipping Award, με χορηγό το IRI / The Marshall Islands Registry, το βραβείο απονεμήθηκε στον Νικόλα Μαρτίνο της Thenamaris.
– Στην κατηγορία Lloyd’s List Intelligence Big Data Award, με σπόνσορα τον ABS (American Bureau of Shipping), το βραβείο απονεμήθηκε στην DeepSea Technologies. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της, Ρομπέρτο Κούστας
– Το Lloyd’s List / Propeller Club Lifetime Achievement Award, με χορηγό το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου, απονεμήθηκε στον Γρηγόρη Χατζηελευθεριάδη, εκ των συνιδρυτών της Eletson Corporation.
–Seafarer of the Year, με χορηγό την Safe Bulkers, ανεδείχθει, ο καπετάν Δημήτρης Σπανουδάκης της Avin International του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
– Το βραβείο Greek Shipping Newsmaker of the Year, με χορηγό την ExxonMobil, απονεμήθηκε στον Γιώργο Γιουρούκο, ιδρυτή της ναυτιλιακής εταιρείας Technomar Shipping.
– Greek Shipping Personality of the Year, με χορηγό την Eurobank. ανεδείχθη ο Γιώργος Οικονόμου, ιδρυτής του Ομίλου Cardiff Marine Group.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter