Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος

0roll jap

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής με επικεφαλής τον Πλοίαρχο Hironobu Tonozaki, Κυβερνήτη του Εκπαιδευτικού Πλοίου της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής "KOJIMA" στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.
Τον Κυβερνήτη του Εκπαιδευτικού πλοίου της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής συνόδευαν Αξιωματικοί του εν λόγω πλοίου, στέλεχος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας, ενώ από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ο Διευθυντής του Κλάδου Ναυτιλίας Υποναύαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, καθώς και ο Αναπληρωτής του Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Πλοίαρχος Λ.Σ. Σπυρίδων Ευαγγελίδης.
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ιαπωνικής πλευράς με αφορμή τον κατάπλου του Εκπαιδευτικού Ιαπωνικού Πλοίου "KOJIMA" στο λιμένα Πειραιά, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ακολούθως, Δόκιμοι Αξιωματικοί της Ιαπωνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησαν ξενάγηση στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης, όπου και ενημερώθηκαν επί θεμάτων Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και για τις προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές της ευρύτερης περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter