Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στις 18/6 τα ονόματα υποψηφίων για τις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων-Λιμενοφυλάκων

0ΛΣ1

Ανακοινώνεται ότι, ο Πινάκας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα αναρτηθεί την 18-06-2019, ημέρα Τρίτη, στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.
Ομοίως, την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό.

Διαγωνισμοί κατάταξης

Με αποφάσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, προχωρούν οι διαγωνισμοί, οι οποίοι έχουν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως:

Α) Για την επιλογή και κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων ( ΦΕΚ 2045Β /4-6-2019).
Β) Για την επιλογή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (Σ.Δ Λ/Φ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων(ΦΕΚ 2098Β/5-6-2019) .
H διαδικασία και για τους δύο διαγωνισμούς, θα γίνει με τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ.
Μετά και τη δημοσίευση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, θα ακολουθήσει η προκήρυξη των δύο διαγωνισμών από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο προσεχές διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής: www.hcg.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter