Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην Κίνα το 4th Annual Capital Link International Shipping Forum

bulk ships 000

Το “4th Annual Capital Link International Shipping Forum – China”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαίου, 2019 στο Grand Kempinski Hotel στη Σανγκάη, Κίνα, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Singhai Marine Services, και με την υποστήριξη της Κυβέρνησης της Shanghai Pudong (Γραφείο Διεθνών Ναυτιλιακών Υπηρεσιών). Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου θα είναι η ICBC Leasing.
Αξίζει να τονιστεί ότι ένα χρόνο πριν, στις 19 Απριλίου 2018, μία μέρα πριν από το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, η Capital Link υπέγραψε Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας με την Κυβέρνηση του Pudong (Shanghai Pudong New Area Commission of Commerce - International Shipping Service Office).
Όπως δηλώνει ο κ. Nicolas Bornozis, Πρόεδρος της Capital Link: “Η Κίνα υπήρξε ανέκαθεν η κινητήριος δύναμη για την παγκόσμια ναυτιλία. Η Σαγκάη και το Pudong είναι ήδη σημαντικοί κόμβοι της παγκόσμιας ναυτιλίας. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το μέλλον ανήκει στην Κίνα, πολλοί εφοπλιστές εγκαθιστούν ένα παράρτημα στην Shanghai Pudong. Τα τελευταία χρόνια, η Capital Link διοργανώνει ένα σημαντικό Διεθνές Συνέδριο στο Pudong σε συνεργασία με την Singhai Marine Services και την Columbia Shipmanagement. Αυτό το Συνέδριο προσελκύει στην Shanghai Pudong σημαντικούς εφοπλιστές από την παγκόσμια ναυτιλία, χρηματοδότες και άλλους παράγοντες της ναυτιλίας που έρχονται να ανταλλάξουν απόψεις με τους Κινέζους ηγέτες σχετικά με κρίσιμα ζητήματα της ναυτιλίας.”
Φέτος το “4th Annual Capital Link International Shipping Forum – China” θα φέρει και πάλι σε επαφή τους διεθνείς και Κινέζους εφοπλιστές με ηγέτες της διεθνούς και Κινεζικής ναυτιλίας, από τον χώρο των τραπεζών, των εταιρειών χρηματοδοτικής μίσθωσης, των ναυπηγείων και των επενδυτών για να συζητήσουν τις ευκαιρίες για τη σύναψη συνεργασιών και κοινοπραξιών, θα παρουσιάσει τους τρόπους βελτιστοποίησης της τεχνικής και εμπορικής διοίκησης των πλοίων και θα θέσει προς συζήτηση καίρια ζητήματα για τη ναυτιλία, όπως την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την ψηφιοποίηση, την προετοιμασία για τις νέες διατάξεις του 2020, τις γεωπολιτικές τάσεις αλλά και τις τάσεις της αγοράς που επηρεάζουν τη ναυτιλία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην άντληση κεφαλαίων από την Κινεζική αγορά καθώς και στη συνεργασία με Κινεζικά ναυπηγεία.
Η πλειοψηφία των ομιλητών και των συμμετεχόντων στα πάνελς είναι εμπειρογνώμονες και κορυφαία στελέχη διεθνών επιχειρήσεων και Οργανισμών. Έρχονται στη Σανγκάη με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις με τους Κινέζους ομολόγους τους για θέματα αποφασιστικής σημασίας για τη ναυτιλία και για την προώθηση των επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων με την Κίνα.
Ως εκ τούτου, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο 4th Annual Capital Link International Shipping Forum – China, θα πρέπει να περιμένουν μια υψηλού επιπέδου ενημέρωση στα ναυτιλιακά θέματα και μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς παράγοντες της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων σημαινόντων στελεχών από πλοιοκτήτριες εταιρείες, από ναυπηγεία, από επενδυτικές τράπεζες, από εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης καθώς επίσης διεθνών εμπόρων μεγάλων ξηρών χύδην φορτίων και ενεργειακών προϊόντων, και όλα αυτά μαζί σε μία μόνο εκδήλωση.

Το Capital Link China Shipping Leadership Award στοχεύει στην αναγνώριση της πολύτιμης συνεισφοράς των προσωπικοτήτων που μέσα από την καταξιωμένη μακρόχρονη πορεία τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάδειξη της Κινεζικής Ναυτιλίας σε ηγετική θέση στη Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα.
Το "2019 Capital Link China Shipping Leadership Award" θα απονεμηθεί στον κ. Huang Youfang, D.E., President - Shanghai Maritime University; Dean - Institute of China (Shanghai) Free Trade Zone Supply Chain; President - China Institute of Navigation (CIN).
Το βραβείο δίνεται ως αναγνώριση του έργου του, στη Ναυτιλιακή Εκπαίδευση και στον ευρύτερο κλάδο της Ναυτιλίας. Υπό την ηγεσία του κ. Huang Youfang το Shanghai Maritime University έχει επιτελέσει μοναδικό έργο στη ναυτιλιακή εκπαίδευση με ιδιαίτερη επίπτωση στον ευρύτερο κλάδο της ναυτιλίας δεδομένου ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου κατέχουν ηγετικές θέσεις στην Κινεζική και διεθνή ναυτιλία. Παράλληλα ο κ. Huang Youfang κατέχει και άλλες σημαντικές θέσεις σε σημαντικούς οργανισμούς στην Κίνα με ευρύτερη επίδραση στο εμπόριο και τη ναυτιλία.
Το “2018 Capital Link China Shipping Leadership Award”, απενεμήθη στον Captain Xie Chun Lin, Managing Director - China Merchant Energy Shipping, το 2017 στον Πρόεδρο του Shanghai Shipping Exchange, κ. Zhang Ye, και το 2016 το βραβείο απενεμήθη στον κ. Yang Xian Xiang, CEO - SITC International Holdings.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter