Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

INSB Class : Ίδρυση Γραφείου στην Αίγυπτο

0Egypt

Την Κυριακή 07 Απριλίου, παρουσία στελεχών του Κεντρικού Γραφείου και του Περιφερειακού Γραφείου INSB MEA που εδρεύει στην Βηρυτό, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεοσύστατου γραφείου υπηρεσιών του Νηογνώμονα INSB Class στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, το οποίο δραστηριοποιείται πλέον με την επωνυμία INSB Egypt.
Ο νέος σταθμός του INSB Class στην Αίγυπτο θα λειτουργεί υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη του περιφερειακού γραφείου INSB MEA, το οποίο είναι υπεύθυνο για την διενέργεια επιθεωρήσεων εκ μέρους του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων του INSB Egypt, ακολούθησε εκδήλωση παρουσίασης των υπηρεσίων επιθεώρησης & πιστοποίησης που προσφέρονται σε πλοία από τον Οργανισμό όπως επίσης έγινε παρουσίαση της ομάδας των επιθεωρητών και του διοικητικού προσωπικού που στελεχώνουν το INSB Egypt.
Αξίζει να τονιστεί οτι στην εκδήλωση που διεξήχθη στο Ξενοδοχείο «Hilton Alexandria Corniche», υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας της Αιγύπτου, συμπεριλαμβανομένων πλοιοκτητών, αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και εκπροσώπων της Λιμενικής Αρχής της Αιγύπτου.
Με την ίδρυση του γραφείου στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, ο INSB Class ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του σε βασικούς λιμένες της Μεσογείου και προωθεί το πλάνο του για άμεση εξυπηρέτηση & ισχυρή στελέχωση στα ναυτιλιακά κέντρα που παρουσιάζεται ζήτηση για τις υπηρεσίες του.
Ο INSB Class σε μήνυμα του ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο INSB Egypt θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσανατολισμένη προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του συνολικού επιπέδου υπηρεσιών του INSB Class.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter