Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στις 5 Ιουνίου το Greek Shipping Summit: «2020: The wind of Change in Global Shipping»!

GSS FB 01

Το τρίτο κατά σειρά Διεθνές Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργανώνει η online ναυτιλιακή εφημερίδα TheSeaNation, στις 5 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με την υποστήριξη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει ως τίτλο του: Greek Shipping Summit: «2020: The wind of Change in Global Shipping» και αποσκοπεί να διερευνήσει τις αλλαγές που έρχονται από το 2020 στην παγκόσμια ναυτιλία.

Γενική είναι η πεποίθηση ότι η παγκόσμια ναυτιλία βρίσκεται αντιμέτωπη με καταιγισμό απαιτήσεων προερχόμενων από τις νέες κανονιστικές ρυθμίσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τη λειτουργία και την ίδια την δομή του κλάδου, καθώς η προσαρμογή είναι αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην αιχμή του δόρατος των νέων ρυθμίσεων, βρίσκεται η εισαγωγή νέων καυσίμων μειωμένου θείου από το 2020 στη βάση σχετικών αποφάσεων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Η προσαρμογή στον κανονισμό του ΙΜΟ για τα αποθειωμένα καύσιμα θα προκαλέσει έντονη αναταραχή σε όλους τους ναυτιλιακούς κλάδους, με αποτέλεσμα το 2020 να θεωρείται έτος καμπή για το μέλλον της ναυτιλίας.

Στο Greek Shipping Summit: «2020: The wind of Change in Global Shipping», έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να μιλήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία, υπουργοί, αρμόδιοι για τη ναυτιλία και πρέσβεις, από τις σημαντικότερες ναυτιλιακά χώρες του κόσμου, ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πλοιοκτήτες, μεσίτες, ασφαλιστές, νομικοί, κατασκευαστές, οικονομολόγοι.

Το Greek Shipping Summit: «2020: The wind of Change in Global Shipping» είναι το τρίτο συνέδριο που διοργανώνεται από την online ναυτιλιακή εφημερίδα «TheSeaNation».

Είχε προηγηθεί στις 14 Μαρτίου 2018 το Διεθνές Ναυτιλιακό του Συνέδριο «The Global Impact of Shipping» και ακολούθησε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 το συνέδριο «Ελληνικό Cluster Κρουαζιέρας: Η Επόμενη μέρα».

 

**Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θεόδωρος Βενιάμης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.

 

Για προεγγραφή στο συνέδριο πατήστε εδώ

 

 

Στους φοιτητές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter