Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το ύστατο «χαίρε» στον Περικλή Παναγόπουλο

0periklis panagopoulos

Το ύστατο «χαίρε» στον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου είπαν εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι, στον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών, την περασμένη Τρίτη.
Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία για τον Περικλή Παναγόπουλο, που τελέστηκε στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Φάνη Πάλλη Πεταραλιά, Χριστόφορος Βερναδάκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Μάλιστα, μέσα στην εκκλησία, σύμφωνα με πληροφορίες Κώστας Καραμανλής, Αλέξης Τσίπρας και Αβραμόπουλος κάθονται δίπλα δίπλα.
Τα «φώτα» ωστόσο ήταν εστιασμένα στην κόρη του και στη συντετριμμένη σύζυγό του, Κατερίνα Παναγοπούλου.
Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο περίβολος του Αγίου Διονυσίου είχε κατακλυστεί από στεφάνια.
Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το στεφάνι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίου και Λυμπέρη, του Γιώργου Μπόμπολα, του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και πολλά ακόμη.
Ο Περικλής Παναγόπουλος θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο, στο Α’ Νεκροταφείο.

Πηγή: iefimerida.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter