Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

KNE: Πλοηγεί την Κύπρο παγκοσμίως

kypriako naytiko epimelitiro

Τριάντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΚΝΕ) και με την ευκαιρία αυτή παρουσίασε τις διάφορες δραστηριότητες, τις οποίες προγραμματίζει να οργανώσει μέσα στο τρέχον έτος, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, την πολυσχιδή και σημαντική συνεισφορά της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας στην οικονομία και κοινωνία της Κύπρου.

Επίσης επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου, πραγματοποίησε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι του Υφυπουργείου και Μελών του Επιμελητηρίου.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ιδρύθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989, και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο.

Οι κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου είναι η προώθηση των συμφερόντων της Κυπριακής Ναυτιλίας, η συνεχής αναβάθμιση του κύρους της Κυπριακής Σημαίας και, ταυτόχρονα, η προάσπιση των συμφερόντων των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα, κατατάσσεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εθνικούς Ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο και αναμφίβολα, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του, “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ενόψει της φετινής χρονιάς, η οποία αποτελεί σημαντικό σταθμό στη μακρόχρονη ιστορία και πολύπλευρη προσφορά του στην Κυπριακή Ναυτιλία, την Οικονομία και την κοινωνία εν γένει, θα πραγματοποιήσει διάφορες επαγγελματικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στις οποίες αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικές παρουσίες της εγχώριας και διεθνούς Ναυτιλίας προβάλλοντας τόσο την αναγνώριση που τυγχάνει η Κυπριακή Ναυτιλία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αλλά και τη σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία, η οποία στέκεται ενωμένη και πιστή στην Κύπρο και την Κυπριακή σημαία, όπως άλλωστε έχει πράξει για δεκαετίες τώρα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΝΕ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter