Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Μέγαρο Μουσικής το Greek Shipping Hall of Fame

box trader 1

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έβδομη σημαντική εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2019 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα γιορτάσει την Ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που βοήθησαν στη διαμόρφωσή της.
Αυτή η έγκριτη εορταστική εκδήλωση δείπνου θα περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των αποκαλυπτήριων των καινούργιων Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Οι Εισακτέοι του 2018 θα ενωθούν με τους 28 «μεγάλους» που έχουν ήδη περιληφθεί στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας.
Το Πάνθεον της Ελληνικής ναυτιλίας είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει την υποστήριξή του στον Hellenic Hope και ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθούν σε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό για τα παιδιά, ο οποίος δραστηριοποιείται στην υποστήριξη Ελληνόπουλων που βρίσκονται σε δυσμενή θέση λόγω της κρίσης.
Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη μιας σειράς κορυφαίων οργανισμών και εταιριών που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ως χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής 2019, συμπεριλαμβανομένων του ABS, του IRI – The Marshall Islands Registry και των ναυπηγείων Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. ως Lead Χορηγών της εκδήλωσης.
Ο Christopher J. Wiernicki, ABS Chairman, President και CEO σχολιάζει:
"Στον ABS εκτιμούμε τις αξίες, το υψηλό επίπεδο καινοτομίας και την εξέχουσα συνεισφορά της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας. Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγνωρίζει τις εκπληκτικές ναυτιλιακές προσωπικότητες των οποίων το επιχειρηματικό πνεύμα εμπνέει την παγκόσμια ναυτιλία και ο ABS χαιρετίζει όλους τους Εισακτέους. "
Ο Θεόδωρος Ξενακούδης , Worldwide Business Operations & Managing Director Ελλάδας, της International Registries Inc σχολιάζει:
“Η καινοτομία και τα επιτεύγματα της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας πρέπει να γιορτάζονται. Ένας νεαρός, πράσινος, Ελληνόκτητος στόλος είναι υπεύθυνος για την μεταφορά μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου εμπορίου και συνεχίζει τις μεταφορές παγκοσμίως με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η International Registries, Inc (IRI) και το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ είναι υπερήφανα που υποστηρίζουν την Ελληνική ναυτιλία και προσβλέπουμε σε μια βραδιά που γιορτάζει την Ελληνική επιτυχία.”
Ο Wang Qi, Πρόεδρος των Ναυπηγείων Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding, σχολιάζει:

“Το πνεύμα της ναυτιλίας είναι το πνεύμα της κατάκτησης, της ανάπτυξης και της περιπέτειας. Η ναυτιλία επιτρέπει στην ανθρωπότητα να ανταλλάσσει αγαθά, να μοιράζεται και να διαδίδει την ιστορία και τον πολιτισμό μας και να επεκτείνει τις παγκόσμιες φιλίες μας. Όλα αυτά τα ιδανικά είναι εγγενή στην αποστολή του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας, επιτρέποντας σε όλους μας να κατανοήσουμε καλύτερα από πού ερχόμαστε και προς τα πού οδεύουμε.
Το Πάνθεον της Ελληνικής ναυτιλίας παρέχει στην SWS την τέλεια ευκαιρία να βρεθεί με τους Έλληνες πελάτες μας και να μοιραστεί με τους Έλληνες φίλους μας την επιχειρηματικότητα της Ανατολής και την αριστεία της SWS. Συνεχίζουμε να εκτιμούμε πολύ τις συνεισφορά όλων των Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και έχουμε την χαρά να συνεχίζουμε την υποστήριξή μας σε αυτήν την υπέροχη εκδήλωση.”
Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα ξεκινήσει με μία Δεξίωση Καλωσορίσματος που χορηγείται από την TMS κατά τη διάρκεια της οποίας ηγετικές προσωπικότητες των ναυτιλιακών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν χαλαρώνοντας με ένα ποτό.
Οι Premium Χορηγοί της εκδήλωσης μέχρι στιγμής είναι το Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Moore Stephens και η Thomas Miller.
Χορηγοί της εκδήλωσης μέχρι στιγμής είναι οι ClassNK, DNV GL, Hellenic War Risks, Marine Tours, Phoenix Register of Shipping, UK Defence Club και UK P&I Club.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter