Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Τορπιλίζουν» την ψηφιοποίηση τα «φτωχά» data;

00 1075885 κουτί

«Τορπιλίζουν» την ψηφιοποίηση τα «φτωχά» data; Ναι απαντούν σχεδόν... ομόφωνα αναλυτές του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων που έχουν εστιάσει στην ραγδαία είσοδο της ψηφιακής τεχνολογίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων.

Παρά το γεγονός ότι σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχει συναντίληψη ότι η τεχνολογία των ηλεκτρονικών πλατφορμών έχει συμβάλει στην μείωση των «χαμένων» χρόνων αλλά και του κόστους που συνεπάγεται η συγκεκριμένη απώλεια η ανάλυση των data εγείρει ερωτήματα.

Που έχουν να κάνουν με σκοπιμότητες, ανταγωνισμό, επίπεδα των εταιριών που συμμετέχουν και όχι μόνο.

Τα στοιχεία που έρχονται από το Global Liner Shipping conference στη Σιγκαπούρη είναι ενδεικτικά του προβληματισμού που διακατέχει τους αναλυτές για την υπόθεση των data όπως ενδεικτικά είναι και τα στοιχεία του International Transport Forum σε έκθεση του οποίου σημειώνεται μεταξύ των άλλων ότι η αλυσίδα των logistics θα μπορούσε να ωφεληθεί από τα ποιοτικά δεδομένα ( data) για να μειώσει τα κόστη διαμεταφοράς που είναι και το αενάως ζητούμενο από το παγκόσμιο εμπόριο.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter