Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τελετή ορκωμοσίας ενός Αξιωματικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού

0orkom

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Σταματίου Ράπτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/09/2018), μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγικής της εκπαίδευσης, η ορκωμοσία μίας Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Υγειονομικού Ιατρού (Αναισθησιολόγου).
Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης, καθώς και λοιποί Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, καλωσόρισε τη νέα Αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, εφιστώντας της την προσοχή στην συνέπεια που οφείλει να επιδεικνύει κατά την επιτέλεση των καθηκόντων της προς την Πατρίδα, το λαό, την Υπηρεσία και τους συναδέλφους της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter