Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δυναμική η συμμετοχή του Ε.Β.Ε.Π. στις "Ημέρες Θάλασσας 2018" του Δήμου Πειραιά

evep logo 554

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της πόλης, οι «Ημέρες Θάλασσας 2018», που θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου 2018, περιλαμβάνοντας πλήθος εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, τη ναυτιλία, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, συμμετέχει ενεργά και αυτή τη χρονιά στον ετήσιο πλέον θεσμό για την πόλη του Πειραιά, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων και της δυναμικής της. Πιο συγκεκριμένα, για φέτος διοργανώνει σε συνεργασία με την Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά « Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Αγιογραφίας και Φωτογραφίας » τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιούνται το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις 12:00, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. (επισυνάπτεται σχετική Πρόσκληση).

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, ανέφερε: «Από την πρώτη κιόλας χρονιά, το Επιμελητήριό μας, αγκάλιασε την εν λόγω πρωτοβουλία, με την πεποίθηση ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό βήμα εξωστρέφειας για την πόλη μας, στο πλαίσιο της ανάδειξής της, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Έτσι, ενισχύουμε ευρύτερα την όλη προσπάθεια του Δήμου Πειραιά, που σκοπό έχει την προσέλκυση επισκεπτών, δημιουργώντας μια γέφυρα συνεργασίας με τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας, ιδιαίτερης προστιθέμενης αξίας. Σε ευρύτερο πλαίσιο, πιστεύω ότι ο Πειραιάς αλλάζει πρόσωπο, μεγαλώνει και διεκδικεί νέα έργα πνοής για τους κατοίκους του.

Μία σειρά από κινήσεις, που ξεκινούν από το επίπεδο της Κεντρικής Κυβέρνησης και φτάνουν στο Δήμο και στους φορείς, όπως το Επιμελητήριό μας, συνθέτουν την έντονη κινητικότητα, ώστε να αναδειχθεί ο Πειραιάς μία μεγάλη, σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, ένα ζωντανό κομμάτι της πρωτεύουσας, διαδραματίζοντας το ρόλο που δικαιωματικά του ανήκει: του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού city. Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και στη φετινή διοργάνωση, με τη διαβεβαίωση πως, το Ε.Β.Ε.Π. θα τη στηρίζει για όσο καιρό η πόλη και το λιμάνι καρπώνονται τα οφέλη της».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter