Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Όμιλος Αγγελικούση εγκαθιστά Ballast Water Treatment System σε 36 πλοία του

EcoCl

Ο αμερικάνος κατασκευαστής Ballast Water Treatment System (BWTS) EcoCl, Inc., με έδρα τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την υπογραφή μιας σύμβασης για την εγκατάσταση του συστήματος της, σε 36 πλοία (Suezmaxes, Aframaxes, VLCC, Minicapes και Capes) του Ομίλου Αγγελικούση και πιο συγκεκριμένα των δυο εταιρειών του Ομίλου την Μaran Tankers και την Anangel Maritime Services.

Η εγκατάσταση των συστημάτων θα γίνει στο διάστημα 2018 - 2020 στη Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, το Κατάρ και την Κίνα.

Η επιλογή ενός BWTS με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ένα ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, παράλληλα με την παροχή μιας ασφαλούς και εύχρηστης επιλογής για το πλήρωμά,, ήταν κρίσιμοι παράγοντες για την λήψη αυτής της απόφασης τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της αμερικάνικης εταιρείας.
Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε τόσο με την Maran Tankers όσο και με την Anangel Maritime για να αναβαθμίσουμε το στόλο τους και να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που θέτουν οι κανονισμοί, δήλωσε ο Tom Perlich, Πρόεδρος της Ecochlor.
Τα τελευταία δύο χρόνια, το Ecochlor Ballast Water Treatment System (BWTS) έχει εγκατασταθεί σε δεκάδες δεξαμενόπλοια σε ναυπηγεία της Κίνας, της Κροατίας, της Ρουμανίας, της Πορτογαλίας και της Τουρκίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter