Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Operational Excellence in Shipping Forum την 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα

bulk ships 000

Το 7ο Ετήσιο Capital Link “Operational Excellence in Shipping Forum” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίουστο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
Διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών της Δανίας, την Ένωση Εφοπλιστών της Γερμανίας και την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας.
Αποτελεί το μοναδικό Συνέδριο που παρουσιάζει την επιχειρησιακή αριστεία στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο σε όλους τους σημαντικούς τομείς όπως η διαχείριση του στόλου, η τεχνολογική καινοτομία, η εκπαιδευση και διαχειρηση πληρωματων, η ενεργειακή απόδοση και το περιβάλλον, η προστασία και η ασφάλεια. Το φόρουμ αποσκοπεί επίσης στο να αναδείξει εταιρείες που εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο πλαίσιο της εταιρικής τους πολιτικής.
Το συνέδριο αποσκοπεί να δώσει μια υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα σημαντικού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος για την ναυτιλία. Παράλληλα αποσκοπεί να λειτουργήσει σαν πλατφόρμα επικοινωνίας και επαφών στα παραπάνω θέματα και συνδέει τις ναυτιλιακές εταιρείες, τους ναυλωτές, τις κυβερνητικές και μη κρατικές ενώσεις, τους νηογνώμονες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς (P&I Clubs), τα νηολόγια, τους προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών και την οικονομική και επενδυτική κοινότητα.
Φέτος, ανώτατα στελέχη από 26 κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, 3 πολύ σημαντικούς νηογνώμονες, καθώς επίσης ναυλωτές, χρηματοδότες και οργανώσεις της ναυτιλιακής αγοράς θα επανδρώσουν τα πάνελ για να συζητήσουν τις γεωπολιτικές, κανονιστικές και εμπορικές τάσεις που επηρεάζουν τη ναυτιλία και πώς η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών μεταφράζεται σε απτά εμπορικά, επιχειρησιακά και οικονομικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το “2017 Capital Link Maritime CSR Leadership Award” στον κ. Ιωάννη Πλατσιδάκη, Chairman, INTERCARGO; Managing Director - Anangel

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter