Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα status δημιουργούν τα 22άρια...

container 8425

Με το ερώτημα να πλανάται για το αν μετά τα 22άρια θα ακολουθήσουν παραγγελίες και για μεγαλύτερα μεγέθη πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ειδικοί αναλυτές έχουν αρχίσει να καταγράφουν ήδη τα νέα status που δημιουργούν τα 22άρια. Εν αρχή οι Νηογνώμονες που θα κληθούν να παρακολουθήσουν το κτίσιμο των ήδη παραγγελθέντων πλοίων αυτής της μεταφορικής δυναμικής για να ακολουθήσουν τα θέματα που σχετίζονται με την ελκτική δύναμη που θα πρέπει να διαθέτουν προσεχώς τα ρυμουλκά λιμένων αλλά και ανοικτής θάλασσας, τις προδιαγραφές των λιμένων σε νέους μηχανολογικούς εξοπλισμούς και βυθίσματα.

Τα τελευταία ήδη απασχολούν τις διοικήσεις πολλών μεγάλων λιμένων σε Ευρώπη και όχι μόνο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών τίθεται και θέμα Σουέζ. Και τούτο καθώς ο συνεχόμενος γιγαντισμός των πλοίων της κατηγορίας αυτής είναι τεχνικά σίγουρο ότι θα απαιτήσει μεγαλύτερα βυθίσματα στην διώρυγα για τις απρόσκοπτες διελεύσεις των πλοίων αυτών.

Να σημειωθεί ότι ο τομέας των εκβαθύνσεων «τρίβει τα χέρια του» καθώς σε ορίζοντα πενταετίας τα εξειδικευμένα πλοία έχουν διασφαλισμένο έργο αλλά και αμοιβές καθώς η κατάσταση καθίσταται «πιεστική».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter