Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χαρτογράφηση επιχειρήσεων παραγωγής ναυτιλιακού- ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα από τον DNV GL Hellas A.E

dnv gl BIG 2

Σύμφωνα με την από 02/08/2017 απόφαση υπ’ αριθμόν διαδικτυακής ανάρτησης μητρώου 17SYMV001792904, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ανέθεσε στον DNV GL Hellas A.E. έργο που αφορά στην αποτύπωση και ανάλυση του χώρου επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ταμείο Συνοχής (ΤΣ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Τεχνική Βοήθεια 2014-2020».

Αποτέλεσμα των πορισμάτων του έργου θα είναι η πρόταση για θεματικές περιοχές και πιθανά συνεργατικά σχήματα που εν δυνάμει θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» - ΕΠΑνΕΚκίνηση (2014-2020).

Το έργο διεξάγεται εντός της χρονικής περιόδου 8/2017 έως 2/2018 και βασίζεται σε έρευνα μέσω ερωτηματολογίου ζήτησης στοιχείων προς Ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού, ενώ δεν περιλαμβάνονται επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ή αποκλειστικά εμπορικής – μεταπραττικής δραστηριότητας.

Η κλήση επιχειρήσεων σε συμμετοχή πραγματοποιείται σε δυο άξονες: (1) μέσω θεσμοθετημένων από την Πολιτεία Φορέων, Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Υπηρεσιών, όπως και τεχνολογικών / βιομηχανικών πάρκων, κλπ. και (2) μέσω της παρούσας δημόσιας πρόσκλησης, οπότε θα δημιουργηθούν και οι σχετικοί κατάλογοι επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση εάν υπάρχουν ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που ανήκουν στο χώρο παραγωγής ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού και ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην έρευνα, θα πρέπει να απευθυνθούν στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter