Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Stealth Maritime για την σύγκρουση δεξαμενοπλοίου με το αντιτορπιλικό

alnic mc

H ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία Stealth Maritime Corporation, ανακοίνωσε ότι δεξαμενόπλοιο το οποίο διαχειρίζεται ενεπλάκη σε σύγκρουση με αντιτορπιλικό.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι η Stealth Maritime επιβεβαιώνει ότι το δεξαμενόπλοιο "ALNIC MC" που διαχειρίζεται, ενεπλάκη σε σύγκρουση με το πλοίο του αμερικανικού ναυτικού "USS JOHN S MCCAIN" στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το "ALNIC MC" να υποστεί ζημιές στην πρωραία δεξαμενή ενώ όπως σημείωσε η ναυτιλιακή εταιρεία δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ του πληρώματος και δεν αναφέρθηκε μόλυνση στο Στενό της Σιγκαπούρης. Το πλοίο μεταφέρεται σε ασφαλές λιμάνι για να υπάρξει περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες των αγνοούμενων και ελπίζουμε ότι οι τραυματίες θα έχουν μια ταχεία και πλήρη ανάρρωση, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρεία.
Σημειώνεται ότι από την σύγκρουση τραυματίστηκαν πέντε μέλη του αμερικανικού ναυτικού, ενώ αγνοούνται ακόμη 10.αγνοούνται.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter