Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» : Ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών

VAN 1

Ένα ακόμη εφόδιο, έρχεται να ενισχύσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στην αγορά επί δεκαετίες με ευελιξία, συνέπεια και ταχύτητα η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. Πρόκειται για ένα όχημα (VΑΝ) που αποκτήθηκε για να στηρίξει περαιτέρω την αμεσότητα της εταιρίας και την γρήγορη ανταπόκριση που δείχνει σε όλους όσους συνεργάζεται.

Το όχημα αυτό εντάσσεται στον μεταφορικό στόλο που δημιουργεί η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. για να παραδίδει παραγγελίες σε καταστήματα, να διευκολύνει τους συνεργάτες της, να εξυπηρετεί τους διαχρονικούς καθώς και τους νέους φίλους και πελάτες της.

Το VAN με τα «χρώματά του» αναδεικνύει αυτό που η εταιρία εκπροσωπεί και με το οποίο έχει συνδεθεί στην ελληνική αγορά και στην συνείδηση των ερασιτεχνών και των επαγγελματιών της θάλασσας.

“Ντυμένο” εξωτερικά με εικόνες που συμβολίζουν την ισχυρή παρουσία της Mercury στην ασφάλεια του θαλασσινού ταξιδιού, που τονίζουν την δύναμη κινητήρων και εταιρείας, που αναδεικνύουν την μοναδικότητα της πλεύσης με σκάφος, το VAN της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., κυκλοφορώντας φέρνει εικόνες από την θάλασσα και προσκαλεί και νέους φίλους να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας με τη μεγάλη παράδοση στα σκάφη, στις μηχανές θαλάσσης, στα αξεσουάρ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter