Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΕΕ για φορολογικό και εθελοντική εισφορά!

eee

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Ιουνίου συγκαλεί το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), προκειμένου να συζητηθεί και αποφασισθεί η επέκταση της εθελοντικής εισφοράς για έναν ακόμη χρόνο.

Στην ίδια συνέλευση θα γίνει και ενημέρωση για το θέμα της διερεύνησης του ελληνικού ναυτιλιακού φορολογικού πλαισίου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε.

Ειδικότερα, καλούνται «τα Μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει την 26η Ιουνίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Αμφιθέα 175 64, Αθήνα) με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1. Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της ανεπίσημης διερεύνησης του ελληνικού θεσμικού ναυτιλιακού πλαισίου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της επέκτασης για ένα μόνο έτος, ήτοι το 2018, υπό τις απαιτούμενες διαδικασίες, της Οικειοθελούς Παροχής της Ναυτιλιακής Κοινότητας προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεδομένου ότι τα μέλη της ΕΕΕ είναι πλοιοκτήτριες εταιρείες, αυτές θα πρέπει να παραστούν διά εκπροσώπου τους νόμιμα εξουσιοδοτημένου με πληρεξούσιο.

Τα σχετικά πληρεξούσια πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΕΕ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 17.00».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter