Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Τρέχει» η ψηφιοποίηση

amvourgo 00543

Επιταχύνουν οι διαδικασίες που αναφέρονται στην είσοδο της ψηφιοποίησης σε ναυτιλιακές και άλλες δραστηριότητες της αλυσίδας των logistics. Τούτο διαπιστώθηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η ψηφιακή πλατφόρμα INTTRA στο Αμβούργο στην οποία έλαβαν μέρος επώνυμα στελέχη του τομέα της ναυτιλίας αλλά και των συνδυασμένων μεταφορών. Όπως προαναφέρθηκε σχεδόν σε όλους τους τομείς η ψηφιοποίηση προχωρά και ο στόχος όπως αυτός προδιαγράφηκε είναι η ελαχιστοποίηση των οικονομικών απωλειών αλλά και η εκμετάλλευση της μονάδας του χρόνου.

Ωστόσο σε γενικότερη κλίμακα στον τομέα των logistics οι επιμέρους στόχοι τώρα προδιαγράφονται μέσα από συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη τα πορίσματα- αποτελέσματα των οποίων εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν όλη την αλυσίδα.

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεκαπενταετία του 21ου αιώνα που διανύουμε σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές στο τοπίο των logistics αλλά και των επιχειρηματικών μοντέλων με το προηγούμενο έτος να σηματοδοτεί την επιταχυνόμενη πορεία προς την ψηφιοποίηση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter