Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διερύνεται η συνεργασία ΟΛΠ-Carnival- Στον Πειραιά και το “Majestic Princess”

Riga sagani

O Πειραιάς υποδέχθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Majestic Princess” το οποίο έχει προγραμματίσει για φέτος κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά. 

Όπως δήλωσε η κα. Θ. Ρήγα προϊσταμένη του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ (στη φωτογραφία με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου Dino Sagani) «η εταιρία Princess ανήκει στον όμιλο Carnival, leader στην αγορά κρουαζιέρας με την οποία η ΟΛΠ Α.Ε. έχει επιτυχημένη συνεργασία και μάλιστα στην περσινή σεζόν με βάση τον Πειραιά το “Carnival Vista” εξυπηρέτησε πάνω από 50.000 επιβάτες. Η άριστη εξυπηρέτηση πλοίων αυτού του μεγέθους επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της ΟΛΠ Α.Ε. να πετύχει την αύξηση των μεγεθών στο home porting, συμβάλλοντας στην προσπάθεια τόνωσης της τοπικής και εθνικής οικονομίας».
Επίσης ο όμιλος εταιρειών Amphitrion, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα σε ανακοίνωση του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: Στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του πλοίου Majestic Princess στον Πειραιά όπου και έγινε επίσημη εκδήλωσης ανταλλαγής πλακετών. Το Majestic Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3560 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere - που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φώτων και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες. Έκανε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στην Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου όπου ξεκινάει την κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή. Το αδελφικό πλοίο του Majestic Princess, το Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter