Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Μαικήνας» των Digital Start-Ups η Maersk

maersk conatiner 2

Έκδηλη είναι η διάθεση της Maersk να υποστηρίξει τις Digital Start-Ups δραστηριότητες ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με τους τομείς των transport και logistics. Προς τούτο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έχει έρθει σε επαφή με επιχειρηματικά σχήματα που έχουν έδρα στο Silicon Valley ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία διασύνδεση και να ανοίξουν οι ορίζοντες για τις εν λόγω νέο-αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Στόχος είναι οι εν λόγω Digital Start-Ups να «παντρέψουν» τις υλοποιήσιμες ιδέες τους και τις τεχνολογικές τους προτάσεις αλλά και να υποστηριχθούν οικονομικά μέσα από το Plug and Play Ventures που υποστηρίζουν οι Anchor Partners, Maersk και Ericsson.

Στις συζητήσεις που διαξήχθησαν στο Λονδίνο για την ψηφιακή τεχνολογία και τους ορίζοντες εφαρμογής στους τομείς των logistics κατέστη προφανές ότι οι ορίζοντες για τις επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν προς την κατεύθυνση της τεχνολογικής εξέλιξης των τομέων της αλυσίδας των μεταφορών και της εισαγωγής εξελιγμένων μορφών ψηφιακής τεχνολογίας είναι ανοικτοί.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter