Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Όμιλος Grimaldi επεκτείνει τις υπηρεσίες του στο Μεξικό

Grimaldi2 8854

Σημαντική αύξηση των υπερπόντιων θαλάσσιων υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Όμιλος Grimaldi, επεκτείνοντας την εξυπηρέτηση του στο Μεξικό. Πρόκειται ουσιαστικά για αναβάθμιση της τακτικής γραμμής του μεταξύ της Μεσογείου και της Βόρειας Αμερικής, που πραγματοποιείται ήδη από τον Όμιλο με μεγάλη επιτυχία από το 2015.

Η νέα εκτεταμένη υπηρεσία συνδέει τα ιταλικά λιμάνια Civitavecchia και Σαβόνα και το τουρκικό λιμάνι Gemlik με τα λιμάνια της Βόρειας Αμερικής του Χάλιφαξ (στον Καναδά), τη Νέα Υόρκη, τη Βαλτιμόρης, το Jacksonville και το Χιούστον, καθώς και το Veracruz στο Μεξικό.

Η υπηρεσία έχει εβδομαδιαία συχνότητα για προορισμούς στη Βόρεια Αμερική και δεκαπενθήμερη συχνότητα για το Μεξικό.

Η υπηρεσία εκτελείται από τον Όμιλο Grimaldi είναι η πρώτη άμεση και τακτική σύνδεση μεταξύ της Μεσογείου και της Βόρειας Αμερικής για τα εμπορεύματα.

«Το Μεξικό είναι μια αγορά η οποία αποκαλύπτει ένα σημαντικό δυναμικό και έχει προσελκύσει σημαντικές ξένες επενδύσεις σε διάφορους τομείς», δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

«Η τακτική προσέγγιση στο λιμάνι της Veracruz, είναι μια απόλυτη καινοτομία στην οποία έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε για να στηρίξουμε τις συναλλαγές εισαγωγής / εξαγωγής με την Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη χάρη στο ευρύ δίκτυο των υπηρεσιών μας».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter