Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Προμηθευτής της Χρονιάς» και για το 2016 ο Όμιλος Grimaldi

grimaldi e 88535

«Προμηθευτής της Χρονιάς» από την General Motors (G.M.), αναδείχθηκε για 16η φορά ο Όμιλος Grimaldi, κατά τη διάρκεια της τελετής παρουσίασης των 25ων ετήσιων διακρίσεων, που πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στις 13 Μαρτίου στο Ορλάντο στη Φλόριντα. Η G.M. τίμησε φέτος 118 από τους κορυφαίους της προμηθευτές, από 15 χώρες, οι οποίοι υπερέβησαν τις προσδοκίες της, δημιούργησαν εξαιρετική αξία, ή έφεραν νέες καινοτομίες για την εταιρεία.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στην οικοδόμηση θετικών σχέσεων με τους προμηθευτές, φέρνοντας καινοτομίες στην», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Steve Kiefer, Αντιπρόεδρος της General Motors (G.M.).

Περισσότεροι από τους μισούς προμηθευτές είναι κατ’ επανάληψη νικητές από το 2015 και επιλέχθηκαν από την παγκόσμια ομάδα της GM.

«Είμαστε περήφανοι που επιλεχθήκαμε ως Προμηθευτής της Χρονιάς και φέτος, από την General Motors, για την κατηγορία Vehicle Outbound - Short Sea Transportation», δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

«Αυτή η πρόσθετη αναγνώριση αντανακλά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες μας να ενισχύσουμε και να προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες logistics με βάση τις θαλάσσιες μεταφορές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας», κατέληξε ο Emanuele Grimaldi.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter