Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στρατηγική συνεργασία της Samos Steamship Company της οικογένειας Ιγγλέση, με τους άραβες της Nakilat-Keppel Offshore Marine

samosmajesty featured 423x283

H Nakilat-Keppel Offshore Marine (N-KOM) υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Samos Steamship Company της οικογένειας Ιγγλέση, στην διάρκεια των Ποσειδωνίων. Η ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία είναι ήδη πελάτης της N-KOM, και η συμφωνία προβλέπει ότι τα ναυπηγεία της N-KOM στη Μέση Ανατολή θα είναι τα προτιμώμενα από την πλευρά των πλοίων της Samos Steamship Company για επισκευές.

O Managing Director της Nakilat Eng. Abdullah Fadhalah, Al Sulaiti, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη στρατηγική εταιρική σχέση μας με τον πελάτη μας, την Samos Steamship Company μέσα από την υπογραφή αυτής της συμφωνίας για τον στόλο.

Η Nakilat έχει απολαύσει μία επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία με ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, όπως η Maran Gas, και προσβλέπουμε στη συνεχή υποστήριξη από τους έλληνες για να αυξηθεί η φήμη του Κατάρ ως ναυτιλιακό κέντρο αριστείας στην περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Samos Steamship Company Αναστάσιος Τζαμουράνης, εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίηση του για την υψηλή ποιότητα και την έγκαιρη επισκευή των δεξαμενόπλοιων της εταιρείας από την Ν-KOM όλα τα προηγούμενα χρόνια και πρόσθεσε ότι προσβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας των δυο μερών.

Η Nakilat-Keppel Offshore & Marine (N-KOM) δημιουργήθηκε το 2007 και είναι ένα joint venture μεταξύ της Nakilat και της Keppel Offshore & Marine. Η Samos Steamship ελέγχει ένα μικτό στόλο από bulkers και δεξαμενόπλοια 2 εκατ. τόνων και μέσου όρου ηλικίας επτά ετών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter