Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επανέρχονται στο προσκήνιο οι ταχύτητες για τα boxships

cma cgm andromeda v4

Ακόμα και το ενδεχόμενο της επανεξέτασης των ταχυτήτων των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που κάνουν κυκλικά δρομολόγια φαίνεται να εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα, σε μια προσπάθεια να εξάψουν εκ νέου το ενδιαφέρον του πελατειακού τους δυναμικού.

Αιτία η πτώση της κίνησης στις μεγάλες γραμμές, αλλά και η διαφαινόμενη ανάγκη για επίσπευση των χρόνων παράδοσης για μια σειρά λόγους που αναφέρονται σε οικονομικές παραμέτρους.

Να σημειωθεί ότι την πολιτική των χαμηλών ταχυτήτων την είχαν υιοθετήσει οι εταιρείες στο πρόσφατο παρελθόν, κάτω από τη λογική της περιστολής του κόστους των καυσίμων αλλά και της μείωσης των ρύπων που συνδέονται με την ναυτιλία.

Ωστόσο τώρα η μεγέθυνση των πλοίων και οι δυνατότητες που αυτά έχουν δείχνει ότι ο προβληματισμός των υψηλόβαθμων στελεχών δε αποκλείεται υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει στη χάραξη νέων στρατηγικών.
Οι οποίες, αν σχηματοποιηθούν θα αρχίσουν να εφαρμόζονται πάντα σύμφωνα με εκτιμήσεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter