Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Setel Hellas και Helica Maritime παρουσίασαν την καινοτόμο λύση τηλεμετρίας SeeMBox-V

sinedrio naftiliaki kipros 3333

Το Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2015», το οποίο διήρκησε 4 μέρες, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η Setel Hellas και η Helica Maritime καλωσόρισαν τους επισκέπτες στο περίπτερό τους, με αριθμό 13. Στελέχη και των δύο εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ζωντανά την καινοτόμο και βραβευμένη λύση, See MBox-V.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο «Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη» στην Λεμεσό, μεταξύ 13-16 Σεπτεμβρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, μεγάλος ήταν ο αριθμός των Ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς και τα στελέχη αυτών, που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Setel Hellasκαι της Helica Maritime. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον τρόπο λειτουργίας του SeeMBox-V, μια καινοτόμο λύση τηλεμετρίας και παρακολούθησης όλων των παραμέτρων του πλοίου.

Με αυτόν τον τρόπο Μέσα από μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων βασισμένες σε ακριβής πληροφορίες.

Εκτός από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη που το See MBox-V παρέχει, αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω λύση είναι συμβατή με τον Κανονισμό για την Παρακολούθηση, την Υποβολή Εκθέσεων και την Επαλήθευση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα CO2 από τις θαλάσσιες μεταφορές (MRV). Παράλληλα είναι συμβατό μεto Πρόγραμμα Υποβοήθησης Περιβαλλοντικής Συμμόρφωσης (ECP).

Η παρουσίαση των μοναδικών πλεονεκτημάτων που η καινοτόμος λύση See MBox-V προσφέρει στο πλοίο, είχε απήχηση από το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας που παρευρέθηκε στο Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2015».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter