Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επικεφαλής του Global Business Development του American Club η Δ. Ιωάννου

dorothea ioannou

Την προαγωγή της Γενικής Διευθύντριας του γραφείου του Πειραιά, Business Development Manager της ευρύτερης περιοχής της Ευρώπης και Αντιπροέδρου της WISTA Hellas, Δωροθέας Ιωάννου, στη θέση της Global Business Development Director του American P&I Club, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του American Club, SCB Inc.


Η κ. Ιωάννου θα είναι πλέον η υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου του American Club σε παγκόσμιο επίπεδο, εστιάζοντας στη σύσφιξη και την εξέλιξη των σχέσεων με τα υφιστάμενα μέλη αλλά και την προσέλκυση νέων μελών στην οικογένεια του American Club και το δίκτυο πελατών του fixed premium facility του Eagle Ocean Marine, που απευθύνεται σε πλοιοκτήτες διαχείρισης πλοίων μικρότερου τονάζ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ιωάννου γίνεται η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του American Club και της SCB Inc. που αναλαμβάνει μία τόσο υψηλόβαθμη θέση με παγκόσμια εμβέλεια και θα συνεχίσει να εξασκεί τα νέα της καθήκοντα από το γραφείο του Πειραιά. Η κ. Ιωάννου αποτελεί μάλιστα την πρώτη γυναίκα μέλος που συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της SCB Inc. στη Νέα Υόρκη.
Η κ. Ιωάννου, δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση, διευθέτηση και επίβλεψη κάθε είδους ναυτικών απαιτήσεων (σε επίπεδο P&I/FD&D, Strike, Loss Of Hire και Hull&Machinery).
Ο Πρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO) της SCB Inc., Vincent Solarino, δήλωσε ότι «οι αποδεδειγμένες επαγγελματικές δεξιότητες της Δωροθέας σε συνδυασμό με την επιχειρηματική της διαίσθηση, την προσωπικότητα και την σημαντική παρουσία της στον ναυτιλιακό χώρο είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν καταλυτικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωση του American Club στον παγκόσμιο χάρτη της ναυτιλιακής ασφάλισης. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Δωροθέα θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του American Club και της Eagle Ocean Marine και αναμφίβολα περιμένουμε να συνεχίσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει επιδείξει στην έως τώρα καριέρα της».
«Η ενασχόλησή μου με την ανάπτυξη του American Club στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης ήταν για εμένα μία συναρπαστική εμπειρία. Έχω την χαρά να δουλεύω με μία εξαιρετικά χαρισματική και δεμένη ομάδα. Η ανάληψη ενός τόσο σημαντικού ρόλου σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί για εμένα μία ευχάριστη πρόκληση. Τα καλύτερα έρχονται», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Ιωάννου.
Πηγή: naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter