Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τελετή Εισαγωγής και Δείπνο 2015 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας

elliniki simaia naftilia

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοινώνει την επόμενη μεγάλη εκδήλωσή του η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 27 Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Χίλτον. Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνο 2015 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα είναι μια βραδιά εορταστικού δείπνου που θα τιμήσει την Ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συνδράμει στην διαμόρφωσή της.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα ειδικά για την περίσταση, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη των πρόσφατων Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Οι Εισακτέοι του 2014 θα ενωθούν με τους 20 ΄Μεγάλους' ήδη εισαχθέντες στο Πάνθεον.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας με χαρά ανακοινώνει πως η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνο 2015 ήδη χορηγείται από επιφανείς οργανισμούς και εταιρίες και οι πρόσθετοι υποστηρικτές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στους Lead Χορηγούς της Εκδήλωσης περιλαμβάνονται η ABS και η Clarksons.

Ο Christopher J. Wiernicki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ABS, σχολιάζει: 'Η ABS είναι υπερήφανη για την συνεργασία της με το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας από την έναρξή του το 2013. Συνεργαζόμαστε επί μακρόν με την Ελληνική ναυτιλία και καλωσορίζουμε την ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής στις πολλές εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν διαμορφώσει τον Ελληνικό στόλο από τα Πλοία Liberty του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου μέχρι σήμερα. Αναγνωρίζουμε την συνεισφορά τους στην εξέλιξη του Ελληνικού στόλου, τον ρόλο και την επιρροή τους στην παγκόσμια ναυτιλία, καθώς επίσης και την κληρονομιά που έχουν καθιερώσει για τις επόμενες γενιές.

Ο Andi Case, Διευθύνων Σύμβουλος της Clarksons, σχολιάζει: ' Η Clarksons χρονολογείται από το 1852 και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε παράσχει υπηρεσίες στην πλειονότητα της Ελληνικής Ναυτιλιακής κοινότητας εκείνης της εποχής. Η Ελληνική Ναυτιλία σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του παγκόσμιου στόλου, και με πολλούς Έλληνες πλοιοκτήτες να ευρίσκονται ανάμεσα στους ηγέτες της ναυτιλίας, η οποία κατέχει σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο εμπόριο. Είμαστε λοιπόν ευτυχείς για την συνεργασία μας με το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και επιθυμούμε να συγχαρούμε όλους αυτούς που έχουν τιμηθεί για την επί σειρά ετών σημαντική συμβολή τους.

Άλλοι υποστηρικτές της εκδήλωσης ως Premium Χορηγοί είναι η Aegean Marine Petroleum, η The Baltic Exchange, η Bureau Veritas, η Moore Stephens και η Thomas Miller.

Στους Χορηγούς μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται η ClassNK, η Hellenic War Risks, το UK Defence Club, το UK P&I Club και η Vilmar International.

Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνο στο εμβληματικό Χίλτον της Αθήνας ξεκινάει με Δεξίωση Κοκτέηλ η οποία θα παρέχει το τέλειο σκηνικό σε διακεκριμμένες προσωπικότητες της ναυτιλίας να βρεθούν μαζί και να συνομιλήσουν. Η εκδήλωση –δείπνο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τερψιχόρη η οποία για πάνω από μισό αιώνα έχει φιλοξενήσει τις πλέον ιστορικές συναθροίσεις της Ελλάδας.

Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνο 2015 ακολουθεί την ιδιαίτερα επιτυχημένη Τελετή των Εγκαινίων και την περισινή Εκδήλωση του Λονδίνου οι οποίες καθιέρωσαν την φήμη του Πανθέου για τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις του.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό οργανισμό για Ελληνόπουλα.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στο: www.greekshippinghalloffame.org

Για Χορηγίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter