Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συγχαρητήριες επιστολές Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

CARGO 1

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Aθανάσιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ με επιστολή του προς τον Πλοίαρχο Ταφλαμπά Ευστάθιο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του Δ/Ξ "MINERVA IOANNA" Ν.Πειραιά 11795, για την αποφασιστική συνδρομή τους στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης,

που έλαβε χώρα την 03-10-14 στην περιοχή αρμοδιότητας έρευνας και Διάσωσης της Λιβύης, διασώζοντας συνολικά εκατόν πενήντα  άτομα.
Ομοίως, ο κ. Αρχηγός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πλοίαρχο Νιάρχο Κωνσταντίνο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του Δ/Ξ "AEGEAN MYTH", Ν.Πειραιά 11517, για την καθοριστική συμμετοχή τους στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που έλαβε χώρα την 29-09-2014, στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητας Έρευνας – Διάσωσης της Λιβύης, διασώζοντας συνολικά εκατόν τριάντα πέντε  άτομα.
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στις επιστολές του τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «η ενέργειά σας αυτή αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης, αποδεικνύει την προσήλωσή σας στις μακροχρόνιες παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης, τιμά τους Έλληνες ναυτικούς και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter