Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αγγελική Φράγκου: Και τέταρτη εισηγμένη στη Ν. Υόρκη

aggeliki fragou

Έσοδα 121 εκατ. δολαρίων εξασφάλισε η Navios Maritime Midstream Partners L.P. από την αρχική προσφορά 8.100.000 κοινών μεριδίων που αντιπροσωπεύουν περίπου το 42,5% των μεριδίων της εταιρείας, σε μία τιμή 15 δολαρίων ανά μερίδιο.

Το αρχικό εύρος της τιμής διάθεσης των μεριδίων της εταιρείας ήταν από 19 έως 21 δολάρια.

Η Navios Maritime Midstream Partners L.P., η οποία εισήγαγε χθες τις μετοχές της στην αγορά του ΝYSE και είναι θυγατρική τής επίσης εισηγμένης στο NYSE Navios Acquisition, είναι η τέταρτη εισηγμένη εταιρεία που διευθύνει η κα Αγγελική Φράγκου, καθώς στη Wall Street έχει δύο ακόμη εταιρείες, τη Navios Holdings και τη Navios Partners.

Με την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς, η Navios Acquisition ελέγχει το 55,5% της Navios Midstream.

Oι ανάδοχοι

Οι επενδυτικές τράπεζες BofA Merrill Lynch, Citigroup και J.P. Morgan λειτούργησαν ως ανάδοχοι της έκδοσης.

Επισημαίνεται ότι έχουν οψιόν για τη διάθεση εντός των επόμενων 30 ημερών επιπλέον 1.215.000 μεριδίων στην τιμή των 15 δολαρίων ανά μερίδιο.Η εταιρεία, που είναι τύπου Master Limited Partnership (MLP), θα αξιοποιήσει τα κεφάλαια από τη διάθεση μετοχών για την αγορά τεσσάρων δεξαμενόπλοιων VLCC από τη μητρική Navios Maritime Acquisition.

Ο μέσος όρος ηλικίας του αρχικού στόλου των τεσσάρων δεξαμενόπλοιων της NMMP είναι 7,7 έτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δύο από τα πλοία απασχολούνται με μακροχρόνιες ναυλώσεις από την Cosco Dalian, θυγατρική της COSCO Group, και τα άλλα δύο από τη Formosa Petrochemical της Ταϊβάν. Παράλληλα, η Navios Maritime Midstream Partners έχει οψιόν για την αγορά επιπλέον επτά δεξαμενόπλοιων από τη Navios Maritime Acquisition.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter