Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκσυγχρονίζεται ηλεκτρονικά ο DNV GL

dnv gl-0987

Ο DNV GL εισήγαγε στην εμπορική έκθεση SMM στο Αμβούργο, το ECO Insight, ένα portal διαχείρισης επιδόσεων που απευθύνεται στη ναυτιλιακή κοινότητα. Σε συνδυασμό με το νέο λογισμικό «Navigator Insight», το ECO Insight παρέχει στις ναυτιλιακές εταιρείες μια γρήγορη διαδρομή σε ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης απόδοσης.

«Το ECO Insight επιτρέπει στους πελάτες μας να κάνουν το επόμενο βήμα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μετά την αξιοποίηση των μέτρων για τη βελτίωση των πλοίων, όπως η μετασκευή ή το de-rating στη μηχανή, πολλοί από τους πελάτες μας μελετούν πώς λειτουργούν τα πλοία τους», λέει ο Albrecht Grell, επικεφαλής του DNV GL's Maritime Advisory division.

«Προκειμένου να ενισχύσουν τον τρόπο που τα πλοία λειτουργούν, το φυσικό σημείο εκκίνησης είναι να αρχίσουν να τα παρακολουθούν με δομημένο τρόπο», προσθέτει.

Η δικτυακή πύλη της διαχείρισης των επιδόσεων ECO Insight παρέχει ένα ολοκληρωμένο και εύκολα προσβάσιμο τρόπο για να διαχειριστεί την απόδοση του στόλου.

Εμπλουτίζει τα fleet reports των πελατών του με τα δεδομένα του κλάδου , όπως το Αυτόματο Σύστημα Αναγνώρισης (AIS), τις καιρικές συνθήκες, τα καύσιμα και παρέχει μοναδικές δυνατότητες συγκριτικής αξιολόγησης.

Στο portal περιλαμβάνονται επίσης προηγμένα συστήματα μηχανικής.

Το Navigator Insight, θα εξασφαλίσει τη συλλογή δεδομένων υψηλής ποιότητας επί του πλοίου.

Η δικτυακή πύλη ECO Insight θα είναι επίσης ανοιχτή για τους εταίρους της βιομηχανίας. Στο SMM, υπεγράφη συμφωνία με την ισλανδική εταιρεία διαχείρισης ενέργειας, Marorka. Η συμφωνία θα επιτρέψει στον DNV GL και στην Marorka να ενσωματώσουν τα στοιχεία τους επάνω στην πλατφόρμα ECO Insight, ώστε να επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειρίζονται πλήρως τους στόλους τους, χρησιμοποιώντας τα ίδια ταμπλό και σημεία αναφοράς για τα πλοία .

Ο DNV GL καλεί τους άλλους εταίρους που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία να ενταχθούν αυξανόμενη κοινότητα διαχείριση των επιδόσεων τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter