Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στον τομέα του LNG εστιάζει η Samsung

Samsung-ship 2

H Samsung Heavy Industries ανακοίνωσε την συγχώνευση με την αδερφή εταιρεία Samsung Engineering. Στο πλαίσιο των σχεδιασμών, είναι να καταστεί η Samsung ένας από τους ισχυρότερους παίκτες στην αγορά του LNG.

Με τη ζήτηση για LNG να αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο και με τις ασιατικές αγορές να «διψούν» η Samsung σκέφτεται να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης.

Να σημειωθεί ότι οι κατασκευές πλοίων μεταφοράς LNG βρίσκονται στο προσκήνιο ενώ δυναμικά στο προσκυνά έχουν περάσει πολλών δισεκατομμυρίων projects για την κατασκευή λιμενικών εγκαταστάσεων υποδοχής υγροποιημένων φυσικών αερίων ανά τον κόσμο όπου εμφανίζεται μεγάλη ζήτηση για υγροποιημένα αέρια.

Στους κορυφαίους προς προμήθεια τέτοιων αερίων στις ασιατικές αγορές είναι βέβαια η Κίνα όπου μόλις πρόσφατα διέρρευσαν και στοιχεία μελέτης που αναφέρεται στους γενικότερους σχεδιασμούς ανάπτυξης λιμενικών υποδομών υποδοχής υγροποιημένων φυσικών αερίων σε συσχετισμό με τις ανάγκες της αγοράς της και με δεδομένο ότι η Κίνα κάνει στροφή δυναμικά στη χρήση καυσίμων υλικών φιλικότερων προς το περιβάλλον.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter