Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνένωση δυνάμεων Dynamic Brand Communications - INFORMA στην έκθεση INTERMODAL EUROPE 2014

logo intermodal2014

Η ελληνική εταιρεία επικοινωνίας Dynamic Brand Communications και η INFORMA, διοργανώτρια εταιρεία της μεγάλης διεθνούς έκθεσης μεταφορών INTERMODAL EUROPE 2014, υπέγραψαν πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας.

Στόχος του η διάδοση, επικοινωνία και προώθηση της εμπορικής έκθεσης, η οποία θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ, 11-13 Νοεμβρίου του 2014.

Η Intermodal Europe είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος, που αφορά σε όλα τα μέσα μεταφοράς και σκοπό έχει να προωθήσει τη Συνδυασμένη Μεταφορά, τα Πιλοτικά Προγράμματα Εφαρμογής Συνδυασμένων Μεταφορών σε όλους τους Ευρωπαϊκούς Άξονες και να αναδείξει τις πιθανές εμπορικές συνεργασίες, ειδικά σε επίπεδο σιδηροδρομικού – οδικού ή/και θαλάσσιου-σιδηροδρομικού έργου στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Στην Intermodal Europe 2014 το Νοέμβριο στο Ρότερνταμ, θα φιλοξενηθεί επίσης ένα ιδιαιτέρως πλούσιο πρόγραμμα Ημερίδων και Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για πιλοτικές ή πλήρως εμπορικές εφαρμογές συνδυασμένης μεταφοράς, για όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αναφορικά με Intermodality – Transportation – Supply Chain, Maritime. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο δικτυακό τόπο: http://www.intermodal-events.com/

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter