Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Setel Hellas: Βράβευση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

setel bite awards 2014 1Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (BITE) Awards 2014.

Πρόκειται για τα βραβεία, τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν.

Στα πλαίσια του φετινού θεσμού, η Setel Hellas συνεχίζοντας να αποδεικνύει την δέσμευση της για παροχή πρωτοποριακών και αξιόπιστων λύσεων, βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «Καινοτομία & 'Ερευνα» για την προϊοντική γραμμή SeeMBox – V που σχεδιάστηκε ειδικά για την Ναυτιλία και ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.setel bite awards 2014 2

To SeeMBox - V είναι μια καινοτόμος λύση τηλεμετρίας τεχνικών παραμέτρων του πλοίου, στοιχείων πετρελεύσεων καθώς και κατανάλωσης καυσίμων σε πραγματικό χρόνο, που αξιοποιεί ψηφιακούς και αναλογικούς αισθητήρες καθώς και μαθηματικά μοντέλα για προβλέψεις και υπολογισμό τάσεων.

 

Το βραβείο για τη Setel Hellas παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ.Μαρινάκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του κατά την τελετή βράβευσης υπογράμμισε:

«Η βράβευση της Setel Hellas για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δικαιώνει τις εντατικές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της εταιρείας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη μέσα σε ένα αντίξοο μακροοικονομικό περιβάλλον.

Αποδεικνύουμε ότι με σκληρή προσπάθεια, όραμα, προσαρμοστικότητα, συγκεκριμένο πλάνο και πάνω απ' όλα με ενδυναμωμένο ανθρώπινο δυναμικό, μπορούμε να υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, νέες θέσεις εργασίας και ελπίδα».

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter