Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παραιτείται από την Intercargo ο Rob Lomas

intercargo-00

Σε ενημερωτική ανακοίνωση των μελών της Intercargo, γνωστοποιήθηκε ότι μετά από 14 έτη ο Rob Lomas αποφάσισε να παραιτηθεί μέσα στο καλοκαίρι από την Intercargo και να αναζητήσει εναλλακτική εργασία αλλού.

Ο Πρόεδρος της Intercargo Ι. Πλατσιδάκης μαζί με τους Ν. Παπαδάκη , G. Bottiglieri και Δ. Φαφαλιό, που συγκροτούν την Επιτροπή Διαχείρισης επιβεβαίωσαν τα παραπάνω.

Από την πλευρά του ο κ. Lomas δήλωσε: Τα επιτεύγματα της Intercargo σε σχέση με το πρόγραμμα εργασίας έχουν πραγματοποιηθεί μόνο με την υποστήριξη μιας εξαιρετικής ομάδας συναδέλφων που εργάστηκαν επιμελώς και με επιτυχία για να εξελίξουν τις αποφάσεις του ΙΜΟ.

Με την υποστήριξη των μελών, η Intercargo επικεντρώθηκε με επιτυχία σε διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων όπως η ασφαλέστερη ναυτιλία, το φορτίο υγροποίησης, η συγκριτική αξιολόγηση των Bulk Carriers και η αντιμετώπιση της διαφθοράς ελέγχου του κράτους λιμένα.

Ο κ. Πλατσιδάκης δήλωσε: «Η Επιτροπή Διαχείρισης της Intercargo θα συζητήσει τις προτεραιότητες της και το διορισμό του διαδόχου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω.
Ευχόμαστε στον Rob Lomas κάθε επιτυχία στις μελλοντικές προσπάθειες του και τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Intercargo».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter