Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ναυτιλιακός κόμβος παγκόσμιας εμβέλειας το Ντουμπάι

Dubai Maritime City Authority

Οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες των Ποσειδωνίων 2014, της μεγαλύτερης ναυτιλιακής έκθεσης παγκοσμίως, εντυπωσιάστηκαν από το όραμα του Dubai Maritime City Authority (DMCA) να δημιουργήσει αποδοτικές και στρατηγικές συνεργασίες με τις κυβερνητικές αρχές, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους μετόχους ταυτόχρονα με την εδραίωση ενός ασφαλούς και δραστήριου ναυτιλιακού τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της φετινής διοργάνωσης έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες και 1.843 εκθέτες.

Κατά την διάρκεια των Ποσειδωνίων, το Dubai Maritime City Authority (DMCA), επικεντρώθηκε στην στρατηγική σημασία του Dubai Maritime Strategy, ένα πρωτοποριακό σχέδιο για το Dubai το οποίο αποσκοπεί στην ρύθμιση, την ανάπτυξη και την προώθηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας, δημιουργικότητας, καινοτομίας, επενδύσεων και προστασίας του περιβάλλοντος.

To Dubai Maritime strategy ένα καινοτόμο πλάνο το οποίο επικεντρώνεται στην διεξαγωγή μιας ολοκληρωτικής θετικής αλλαγής στην ναυτιλιακή βιομηχανία που θα ενδυναμώσει την θέση του Dubai και θα το καταστήσει διεθνές ναυτιλιακό πόλο έλξης ναυσιπλοΐας και παροχής θαλάσσιων υπηρεσιών. Το πλάνο αυτό είναι βασισμένο σε δυνατά θεμέλια και ουσιαστικές αξίες οι οποίες έχουν ως στόχο την παροχή άριστων και ηγετικών υπηρεσιών που θα προωθούν την καινοτομία, την συνεργασία και την υπεροχή προς όφελος τόσο των επισκεπτών όσο και της διαφύλαξης του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Amer Ali, Executive Director της DMCA ανέφερε: "Ο θετικός δείκτης απόδοσης του τομέα Dubai Maritime Strategy αποδεικνύει την αρμονική συνεργασία και την επιτυχία των ηγετών του ναυτιλιακού κλάδου ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας της ζωτικής σημασίας δομές των εγχώριων ναυτιλιακών εγκαταστάσεων προβάλλοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για ασφάλεια στην θάλασσα, την ασφαλή ναυσιπλοΐα και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα κατά μήκος των τοπικών ακτών. Η σημασία της ύπαρξης ισχυρών δεσμών και η διαρκής αμοιβαία συνεργασία μεταξύ της DMCA και των συνεργατών της, εξασφαλίζουν την επιτυχία της στρατηγικής - μεταφέροντας τον τοπικό ναυτιλιακό τομέα σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης και βιωσιμότητας, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση του οικονομικού τομέα σύμφωνα με το σοφό όραμα της κυβέρνησης. "

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter