Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CARGO GROUP SERVICES βραβεύεται στα Transport & Logistics Awards 2014

cargo group services

Η CARGO GROUP SERVICES ήταν παρούσα στην τελετή απονομής των Transport & Logistics Awards 2014 που συντελέστηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Υψηλής Επίδοσης για την κατηγορία «Ολοκληρωμένη Παροχή Υπηρεσιών Logistics και Μεταφορών».

Τα φετινά βραβεία που συνδιοργάνωσαν η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, είχαν στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Στην εορταστική Τελετή Απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η κ. Μαριλένα Αργυρού, Managing Director του Supply Chain Institute, ενώ στην ξεχωριστή βραδιά παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ότι τα Logistics απoτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην αναβάθμιση του ρόλου της χώρας ως σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου στην Ευρώπη. Επιπλέον, προσέθεσε ότι το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα Logistics θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε να γίνει επίσημος νόμος του κράτους.

Η CARGO GROUP SERVICES απέσπασε το βραβείο Υψηλής Επίδοσης στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Παροχή Υπηρεσιών Logistics και Μεταφορών», το οποίο απονεμήθηκε από τον κ. Γ. Νικολούλια, Διευθύνων Σύμβουλο Logistics του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ),στους κυρίους Σπύρο Καλούση ,General Manager της CARGO GROUP SERVICES και Μιχάλη Γαλιατσάτο ,Logistic Manager.Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Σχετικά με την CARGO GROUP SERVICES LTD.

Η οικονομική συγκυρία που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα την τελευταία τριετία κυρίως , επιβάλει την εξεύρεση λύσεων που συνδυάζουν την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το ζητούμενο των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων είναι πλέον η βέλτιστη δυνατή υπηρεσία με το χαμηλότερο κόστος , κάτι που μερικά χρόνια πριν φαινόταν τουλάχιστον οξύμωρο. Ανταποκρινόμενη στα σημάδια των καιρών η Cargo Group Services επέλεξε τον δρόμο των συνδυασμένων υπηρεσιών προκειμένου να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ελέγχοντας συνολικά το κόστος .

Οι μακρόχρονες συνεργασίες καθώς και η υγιής ανάπτυξη της εταιρείας ακόμα και κατά την διάρκεια της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που δείχνει η αγορά στις επιλογές που έχει κάνει η Cargo Group Services, για ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter