Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Setel Hellas: Δωρεάν επιμόρφωση σε άνεργους στον τομέα της Πληροφορικής για την Ναυτιλία

setel hellas seminaria pliroforikis gia tin nautilia

Δωρεάν εκπαίδευση σε άνεργους στον τομέα της Πληροφορικής για την Ναυτιλία, παρέχει η Setel Hellas στο πλαίσιο δράσεων της εταιρείας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Συγκεκριμένα η Setel Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους στενούς της συνεργάτες - την FurunoHellas, την CiscoHellas και την GMCMaritimeTrainingCenter – με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο όραμα, δημιούργησε την συμμαχία «Η δύναμη των Τεσσάρων» που θα προσφέρει μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε άνεργους επαγγελματίες στον τομέα της Πληροφορικής στην Ναυτιλία.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, εντός του Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του GMC Maritime Training Center στον Πειραιά. Θα περιλαμβάνουν δε εκπαίδευση στους τομείς των δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, σύγχρονων συστημάτων ναυσιπλοΐας καθώς και συστήματα διαχείρισης πληροφορίας στο περιβάλλον του σύγχρονου πλοίου.

Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας θα παρέχεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες που, έχοντας αποκτήσει καλύτερη πρακτική γνώση της πλέον σύγχρονης εφαρμοσμένης τεχνολογίας στον τομέα της Ναυτιλίας, θα έχουν αυξημένη δυνατότητα εξεύρεσης εργασίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα σεμινάρια και να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα της Ναυτιλίας,μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την σχετική ηλεκτρονική αίτηση από τον ιστότοπο www.setel-group.com και στη συνέχεια να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter